SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGSantierele avanseaza si inchid strazile Sibiului

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Lucrarile de amenajare a noului sens giratoriu de la intersectia Bulevardului Vasile Milea cu Calea Dumbravii vor fi finalizate pana la sfarsitul acestei saptamani, a anuntat ieri, in conferinta de presa, primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

Au fost desfiintate insulele si se lucreaza la reconfigurarea trotuarelor, in noaptea care a trecut era programata montarea elementelor din plastic care vor contura giratoriul, iar semaforizarea va fi oprita si urmeaza sa se circule conform regulilor specifice unui sens giratoriu. DPC va monta apoi bordurile si va asterne un nou strat de uzura. Vor fi realizate o serie de modificari si in ceea ce priveste trecerile de pietoni din zona, acestea vor fi mutate mai departe de intersectie pentru o mai mare siguranta a pietonilor.

Klaus Iohannis spune ca sambata sau duminica cel tarziu, va fi gata si frezarea si asfaltarea stratului de asfalt de uzura in zona.

Strazi in modernizare

Strazile din zona Andrei ┼×aguna sunt in reparatii pentru ca la finalul lor sa fie instituit noul sistem de circulatie pentru care au fost conturate si cele doua giratorii, pe Morilor cu Alba Iulia si in Piata Unirii.

DPC va incepe de luni reparatiile pe strada Dealului, pe tronsonul dintre strazile A. ┼×aguna si Banatului. Pentru realizarea acestor lucrari este necesara inchiderea strazii pentru o perioada de doua saptamani, in aceasta perioada fiind inlocuite bordurile si reparate si trotuarele. Bulevardul Victoriei se va constitui ca ruta ocolitoare pe perioada lucrarilor.

Dupa finalizarea reparatiilor de pe strada Dealului, Bulevardul Victoriei, pe tronsonul dintre strada Banatului si strada Andrei ┼×aguna, va intra de asemenea in reparatii.

La finalizarea celor doua lucrari se vor putea institui sensurile unice pe strazile Andrei ┼×aguna, Dealului, Banatului si Bulevardul Victoriei - portiunea dintre strada Banatului si strada A. ┼×aguna.

DPC a inceput de asemenea reparatiile pe strada Vasile Alecsandri, strada urmand sa fie inchisa aproximativ 1 luna.

Sensuri unice in zona Calea Poplacii

Din cauza lucrarilor de modernizare de mare amploare de pe Calea Poplacii, strada Valea Aurie devine strada cu sens unic intre strada Sibiel si strada Poiana, iar pe strada Poiana se instituie sensul unic intre strada Valea Aurie si strada Ludos.

Constructorii angajati de societatea de gaz isi continua de asemenea lucrarile, extinzandu-se pe noi strazi. Lucrari la reteaua de gaz vor incepe in perioada urmatoare pe strada Lunga, sub trafic, urmand sa fie finalizate in aproximativ o luna. in perioada 1-30 august vor fi modernizate pe rand retelele de gaz pe strazile G. Cosbuc, I. Ratiu si Crisanei.

in cadrul contractului cu finantare POS Mediu pentru reabilitarea si extinderea retelelor de apa si canalizare in Sibiu, lucrarile continua pe strada Dobrogei. Constructorul va lucra in perioada 3-15 august, sub trafic, pe strada Moldovei. Lucrari de reabilitare a canalului menajer vor incepe in urmatoarea perioada pe strazile Ghetariei, Fabricii si ┼×erbota, afectand doar o singura banda de circulatie.

Lucrari pe strazile din cartiere

Pe strada Faurului se finalizeaza reteaua de apa si canal pluvial, sapatura generala este deja realizata si se lucreaza in prezent la iluminatul public.

Lucrarile au avansat si pe strazile cuprinse in pachetele finantate din creditul BERD. Se lucreaza in continuare pe strazile ┼×t. O. Iosif, G. Asachi, Gh. ┼×oima, Teilor, M. Hochmeister, Ion Sion, Brazilor, Prejbei si Masinistilor. Lucrarile la viaductul Gara Mica continua intr-un ritm bun cu consolidarea elementelor de sustinere al podului.

Pe Calea Turnisorului s-a asternut binderul pe carosabil iar trotuarele sunt la nivel de beton, iar pe suprafata parcarilor se asterne in prezent stratul de binder. Urmeaza amenajarea iluminatului public de pe aceasta strada, in prezent fiind in curs o procedura de achizitie.

DPC lucreaza in prezent in Piata Iancu de Hunedoara, pe strada I. Neculce, pe strada Copernic, Lucian Blaga, finalizeaza lucrarile pe strada Timotei Popovici, executa reparatii la carosabil in statiunea Paltinis si continua asternerea stratului de uzura pe strazile din Cartierul Tineretului.
de Sorana Maier


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 03 august 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 22 iunie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter