SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGSantierele continua pe zeci de strazi

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Traficul pe strada ┼×aguna va ramane cu dublu sens pana dupa data de 16 septembrie deoarece inca se mai lucreaza pe Bulevardul Victoriei, insa strazile Dealului si Banatului, dar si o parte din Victoriei, sunt deja cu sens unic, iar primarul Sibiului, Klaus Iohannis, ii roaga pe sibieni sa fie atenti cum circula in acea zona.

"Am solicitat comisiei de circulatie sa studieze varianta implementarii sensurilor unice in zona Bulevardul Victoriei - strada Dealului pana la strada Transilvaniei deoarece acest sistem de trafic ar descongestiona foarte bine intreaga zona " a spus Iohannis, in conferinta de presa.

@n zilele acestea, DPC a intrat cu echipele de lucru pe cel de-al doilea tronson, cel situat intre strada Banatului si strada I. Ratiu. ┼×i pe aceasta portiune vor fi inlocuite bordurile, va fi refacut stratul de asfalt de pe carosabil si vor fi reparate trotuarele, pana in data de 25 septembrie, iar urmatorul tronson, cel dintre strada Ion Ratiu si strada Transilvaniei, va intra in lucru in perioada 25 septembrie - 20 octombrie.

Ratiu si Crisanei se inchid

Strada Ioan Ratiu se va inchide pentru reparatii. Pana in data de 1 octombrie DPC va schimba bordurile, va reface stratul de uzura pe carosabil si va repara trotuarele.

┼×i strada Crisanei va fi inchisa in perioada 15 septembrie - 1 octombrie, lucrari de reparatii la carosabil si trotuare, in urma interventiilor la reteaua de gaz.

┼×i strada Cosbuc va fi supusa aceluiasi tip de lucrari in luna octombrie.

" Toate aceste strazi din stanga si dreapta Bulevardului Victoriei au nevoie de reparatii, dupa interventiile la reteaua de gaz care au afectat carosabilul. Odata cu reparatiile pe Bulevardul Victoriei vor fi reparate si aceste strazi, redand in felul acesta functionalitatea zonei ", a mai spus Iohannis.

Faurului, Masinistilor si Ocnei, in lucru

De saptamana viitoare se inchide Ocnei, iar DPC va interveni pe primul tronson, cel situat intre strada 9 Mai si strada Zidului. Pentru a permite iesirea din Piata Mica, strada 9 Mai va deveni strada cu sens dublu, parcarea urmand sa se faca pe o singura parte a strazii, longitudinal. Strada Zidului va putea fi folosita pentru a putea ajunge spre strada Nicolae Teclu.

Pe strada Masinistilor, pe primul tronson, cel dintre strada Dorobantilor si strada Henri Coanda lucrarile la retele au fost finalizate. Pentru executarea bransamentelor la reteaua de apa pe tronsonul dintre strada Henri Coanda si Strungului este necesara inchiderea traficului sambata, 8 septembrie, intre orele 7 si 18.

Lucrarile continua si pe strada Faurului unde s-a inceput deja asternerea stratului de balast, retelele de apa sunt finalizate si urmeaza montarea pietrei cubice pe zona de parcare si trotuar.

La viaductul Gara Mica, echipele de muncitori lucreaza la ridicarea grinzilor si amenajarea cofrajelor.

┼×i pe strada Teilor se face sapatura pe tronsonul al doilea dintre strada Anina si strada Viitorului.

Pe Calea Poplacii se lucreaza la retelele de apa si canalizare pe primul tronson si la reteaua de gaz pe restul strazii.

Pe Calea Turnisorului se lucreaza la trotuare si la amenajarea zonelor verzi si societatea de gaz isi va inlocui retelele. Pe strada Gh. Asachi se efectueaza sapatura generala si se lucreaza la retelele de apa si canalizare, pe Arghezi se lucreaza la retele, pe Toparceanu la canalul pluvial pe un tronson, iar pe strada Gh. ┼×oima se asterne piatra sparta. ┼×i pe strada Privighetorii si Resita se lucreaza, iar odata cu finalizarea retelei de gaz pe strada ┼×t. O. Iosif, au inceput lucrarile de drum si pe al doilea tronson al strazii. Pe strada Dobrogei s-au finalizat retelele si se lucreaza la balastare.

Pe strada Lunga se lucreaza pe de o parte la bransamentele la reteaua de apa, iar pe de alta parte constructorul contractat de societatea de gaz a inceput lucrul la reteaua proprie. Societatea de gaz mai lucreaza pe strada Baii si pe Transilvaniei, dar si pe strada Hochmeister.

in cadrul contractului finantat pe POS Mediu se lucreaza la reteaua de apa si canalizare pe strazile Magheranului, Aleea Buia, pe strazile Cerbului, pe Sibiel, Iazului si O. Goga dar si in Viile Sibiului.
de Sorana Maier


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 07 septembrie 2012


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 18 ianuarie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter