SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGSantierele inainteaza pe strazile Sibiului

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Lucrarile pe strazile Zaharia Boiu si Rennes, care au intrat in santier luna trecuta si sunt inchise circulatiei, sunt intr-un stadiu avansat. Tronsonul strazii Zaharia Boiu situat intre strazile Justitiei si Rennes a fost finalizat odata cu turnarea ultimul strat de asfalt si trasarea marcajelor, iar acum urmeaza reabilitarea tron­sonului dintre strada Rennes si patinoar, a anuntat ieri, in conferinta de presa, primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

Pe strada Rennes, lucrarile vor fi finalizate in aproximativ o saptamana pe tronsonul dintre strada ┼×coala de inot si strada Zaharia Boiu, dupa care circulatia va fi redeschisa pe aceasta portiune si va incepe reabilitarea tron­sonului dintre strada Zaharia Boiu si Bulevardul Victoriei.

Lazar, gata saptamana viitoare

┼×i pe strada Gheorghe Lazar lucrarile sunt aproape de incheiere, iar echipele de lucru au montat bordurile si lucreaza la asternerea pavajului. Aceasta portiune a strazii va fi redeschisa saptamana viitoare, dupa ce au fost create insule pe care sunt montate semafoarele.

Pe strada Viitorului, pe portiunea dintre Moara de Scoarta si Smighelschi, partea carosabila este la nivel de piatra sparta, iar bordurile au fost deja montate. Urmeaza aster­nerea pri­mului strat de asfalt. De la strada Smi­ghelschi si pana la intrarea in Resita I carosabilul este la nivel de balast si se lucreaza la borduri, iar pe ultimul tronson, din Resita pana in Calea Gusteritei, se lucreaza la sapatura generala.

Asfalt nou pe Coposu

Pe Bulevardul Corneliu Coposu, pe tronsonul dintre Piata Unirii si strada Pompeiu Onofreiu, societatea DPC frezeaza acum stratul de asfalt de suprafata si va turna un nou covor.

Lucrarile pe drumul se­cundar 7 din Zona In­dustriala Vest se apropie si acestea de final. DPC lucreaza la as­faltarea acestei portiuni pana la sfarsitul acestei luni, cand intreg drumul secundar 7, de la strada Europa Unita si pana la sensul giratoriu de pe strada Turda va fi finalizat.

Pe strada Ţiglari se asterne stratul de asfalt de uzura pe portiunea dintre Record si piateta din centrul cartierului Ţiglari.

De saptamana viitoare incep lucrarile pe tronsonul spre strada Constructorilor si strada Orhideelor, iar traficul va fi inchis.

Marcaje noi

Odata cu inceperea scolii, ca in fiecare an, DPC reface marcajele la trecerile de pietoni situate in zona unitatilor de invatamant. Marcajele de trafic sunt refa­cute si pe strazile Constitutiei si Calea Dumbravii in urma refa­cerilor stratului asfaltic, urmand sa fie retrasate si pistele de biciclete pe aceste strazi. DPC va reface marcajele rutiere si cele pentru pistele de biciclete si pe strada ┼×tefan cel Mare, pe portiunea dintre strada Balea si strada Vasile Aron.
de Sorana Maier


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 02 septembrie 2011


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 17 mai 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter