SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGSantierele pe 10 strazi se incheie in august

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

O parte din santierele mari la strazile din Sibiu pe care s-a lucrat in aceasta vara se incheie in luna august.

Primul tronson al strazii Justitiei este aproape gata, s-a turnat stratul de asfalt de uzura si se fac marcajele. Pe cel de-al doilea tronson, situat intre strada Zaharia Boiu si Bulevardul Victoriei, trotuarele au fost deja betonate si au fost montate noile borduri, iar lucrarile la carosabil vor incepe dupa ce va fi deschisa circulatia pe primul tronson si traficul va fi permis.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a spus ieri, in conferinta de presa, ca aproape concomitent cu finalizarea santierului de pe strada Justitiei, va intra in lucru strada Rennes.

Societatea DPC va finaliza, in acesta saptamana, reabilitarea trotuarelor de pe strada ┼×tefan cel Mare, tronsonul dintre strada Revolutiei si strada Vasile Aaron. Trotuarele au trebuit refacute dupa ce societatea de gaz si-a inlocuit retelele, amplasate pe trotuare.

Pe strada Henri Coanda, pe tronsonul dintre strada Semaforului si sensul giratoriu de la jonctiunea cu drumul care face intrarea in centura, s-a decopertat stratul asfaltic de suprafata. S-a turnat uzura pe prima banda, iar in urmatoarele zile se va finaliza lucrarea.

Lucrarile de pe strada Constantin Noica, de pe tronsonul dintre Bulevardul Vasile Milea si strada Revolutiei, se apropie de final. in aceste zile se va turna stratul de binder, apoi se vor ridica caminele la cota si la final va fi asternut ultimul strat asfaltic. Constructorul estimeaza ca acest tronson va fi redat traficului in jurul datei de 15 august.

┼×i pe strada Lunga lucrarile se apropie de finalizare pe tronsonul dintre sensul giratoriu de pe strada Rusciorului si strada ┼óiglarilor. S-a turnat deja primul strat de asfalt, trotuarele sunt la stadiul de beton, iar parcarea verde a fost deja amenajata. in prezent constructorul lucreaza la ridicarea la cota a caminelor urmand ca saptamana viitoare sa fie turnat ultimul strat asfaltic. Se lucreaza in paralel si pe aleea din zona ┼×colii nr. 18, iar lucrarile pe intreg tronsonul vor fi finalizate in aproximativ 10 zile.

Pe strada Noua, DPC a finalizat lucrarile in proportie de 75% si estimeaza ca le va termina la sfarsitul acestei luni.

┼×i prelungirea Drumului Secundar 7 din Zona Industriala Vest va fi finalizata in a doua jumatate a acestei luni. Acum echipele lucreaza la amplasarea bordurilor si la amenajarea trotuarelor.Giratoriul se asfalteaza noapteaUna dintre cele mai mari intersectii din oras, cea din zona Pietei Aurel Vlaicu, Mihai Viteazu, Calea Dumbravii, va fi reparata pe timp de noapte.

Klaus Iohannis spune ca refacerea asfaltului se va face pe timp de noapte deoarece aceasta intersectie nu poate fi inchisa fiind foarte importanta pentru circulatia orasului, iar sub trafic nu se poate lucra. O parte din asfalt este deja frezat, iar DPC va turna asfaltul nou in perioada urmatoare.

Circulatia s-a deschis pe strada Nicolaus Olahus, odata cu finalizarea lucrarilor la Centrul de Afaceri.

┼×oferii vor putea folosi si aceasta banda pentru a circula dinspre Piata Aurel Vlaicu spre strada ┼×coala de inot, sunt amplasate deja semnele de circulatie si urmeaza refacerea marcajelor din intersectie.

in intersectia Bulevardul Vasile Milea - strada Semaforului, a fost amplasat un semafor pentru cei care vireaza la stanga dinspre Bulevardul Vasile Milea spre strada Semaforului. De asemenea, cei care vin dinspre Valcea si vor sa vireze dreapta spre strada Semaforului vor trebui sa respecte semaforul instalat.┼×antierele continuaContinua si lucrarile pe strada Ţiglari, in zona de blocuri de la capatul acestei strazi. Saptamana trecuta s-a finalizat tronsonul dintre Record si strada Constructorilor prin turnarea stratului de binder, iar lucrarile vor fi finalizate in jurul datei de 15 august.

Pe strada Viitorului se lucreaza la montarea bordurilor si a inceput instalarea gurilor de scurgere dinspre strada Moara de Scoarta spre strada Smighelski.

La noul pod peste Cibin au fost finalizate toate coloanele si se continua lucrarile la structurile de rezistenta ale podului.

Pe strada Luarea Bastiliei reteaua de canalizare este aproape finalizata, au inceput lucrarile la infrastructura drumului si, in paralel, la reteaua de gaz.

Pe strada Smardan se lucreaza la reteaua de apa potabila si la cea de gaz.

Pe strada Anghel Saligny s-a finalizat reteaua de apa si canalizare, a fost turnat stratul de balast, montarea bordurilor este aproape gata si se lucreaza la infrastructura drumului. Pe strada Horia retelele de apa si canal sunt finalizate,si pe carosabil a fost asternut primul strat de balast.

Pe strada Sturza retelele de apa si canal sunt inlocuite, acum vor fi amenajate caminele de vane si a inceput deja sapatura generala pentru refacerea infrastructurii rutiere.

Pe strada Closca s-a finalizat reteaua de apa si se lucreaza la reteaua de canalizare, iar pe strazile Agricultorilor si Cimitirului se lucreaza la reteaua de apa.

Compania detinatoare a retelelor de electricitate continua lucrarile pe Calea Turnisorului.Reparatii la straziDPC continua si reparatiile la strazi, majoritatea acestora fiind in urma interventiilor la retelele de gaz si la cele de apa, a mai spus Iohannis.

Pe Bulevardul Victoriei si pe strada Mitropoliei se va lucra in acest week-end.

Pe strada Maramuresului s-au ridicat la cota caminele de pe un sens de mers, urmand sa se intervina si pe sensul opus, dar fara inchiderea traficului, doar cu restrictii de circulatie. Saptamana viitoare se va turna, partial, si un nou strat de asfalt.
de Sorana Maier


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 05 august 2011


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 25 octombrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter