SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGSantierele reinvie in februarie

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

O parte dintre constructorii contractati de Primaria Sibiu au solicitat avizul Comisiei de Circulatie pentru reluarea lucrarilor incepand de luni, 11 februarie, cele mai multe lucrari fiind la retelele de utilitati, dar si la structura drumului acolo unde pot fi facute sli pe vreme rece.

"Avand in vedere ca iarna nu este foarte grea, nici foarte rece, vom relua lucrarile chiar de saptamana viitoare, iar unele lucrari vor incepe in primele zile din martie", a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

Lucrarile de modernizare a cartierului Vasile Aaron se reiau. Pe strada Negoveanu vor incepe de luni lucrarile de reabilitare a retelelor de apa, atat conducta de transport, cat si cea de distributie. Strada va fi impartita pe trei tronsoane, primul, cel situat intre strada Semaforului si prima alee de iesire, urmand sa se inchida de la data mentionata. Pe rand, toate cele trei tronsoane ale strazii vor intra in lucru.

Lucrarile la reteaua de canalizare de pe strada Ecaterina Varga vor fi reluate tot de luni, pe o ultima portiune a acestei strazi. Strada Lebedei urmeaza sa intre in lucru, conform graficului constructorului, pentru reabilitarea retelelor de canalizare. Tot in 11 februarie se reiau si lucrarile pe strada Otelarilor, in zona fostului depozit Petrom.

Pe strada Octavian Goga, se va lucra pentru finalizarea ultimului tronson de aproximativ 50 de metri, in zona strazii Alexandru Vlahuta. Pe perioada lucrarilor circulatia in aceasta zona se va desfasura pe o singura banda.

Şi lucrarile pe cele doua strazi din Orasul de Jos aflate in lucru, Turnului si Ocnei, vor reincepe luni. Pe strada Turnului, constructorul va incepe interventia la canalizarea pluviala, pe tronsonul deja inchis traficului. Pe strada Ocnei se fac racordurile gospodariilor la noua canalizare pluviala.

Panta Cristianului, doar in sus


Lucrarile pe Calea Poplacii, unul dintre cele mai importante si mai extinse santiere din prezent, vor fi reluate de constructor din 4 martie, pe tronsonul dintre Piata Sa du si strada Valea Aurie, cu asternerea stratului de piatra sparta si montarea noilor borduri.

De asemenea, tot pentru Calea Poplacii, se va lucra pe panta strazii Cristianului pentru racordul la reteaua de canalizare pluviala. Pentru aceasta, incepand de saptamana viitoare, pe panta Cristianului, in dreptul strazii Dragusanu se va circula pe o singura banda, dinspre strada Maramuresului spre strada Avrig. Pentru coborarea dinspre strada Av rig va fi folosita strada Jina. Lucrarile vor fi finalizate in aproximativ 30 de zile.
de Sorana Maier


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 08 februarie 2013


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 28 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter