SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGSase probe "de foc" pentru viitoarea Miss Bikini

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »

Samb─ât─â, chiar de Ziua Femeii, are loc cea de-a doua edi╚Ťie a concursului Miss Bikini Arena Plato╚Ö.

Organizat in colaborare cu Miss TV, concursul va fi compus din ╚Öase probe care vor solicita atat indemanarea pe schiuri, plac─â sau pe bob dar ╚Öi frumuse╚Ťea concurentelor.

Prima prob─â ce se va desf─â╚Öura in fa╚Ťa juriului compus din vedeta Antena 1 Sibiu Alexandra Blejan, designerul sibian Diana Ribana, realizatorul TV R─âzvan Marcu ╚Öi stilistul Paul Paralescu este o prezentare pe un catwalk de iarn─â amenajat in centrul partiei. Fiecare concurent─â va trebui s─â se prezinte intr-o manier─â cat mai apropiat─â unei prezent─âri de mod─â, in ciuda faptului c─â va fi inc─âl╚Ťat─â in cl─âpari.

Cea de-a doua prob─â este cea de slalom ╚Öi va avea loc pe partia D, in condi╚Ťii de concurs, contra-cronometru.

Cea de-a treia prob─â va cere ╚Öi pu╚Ťin─â for╚Ť─â din partea concurentelor pentru c─â un snowmobil nu porne╚Öte chiar atat de u╚Öor pe cat se crede. Mai ales cand fiecare nereu╚Öit─â va fi „punctat─â " cu un shot de Jager.

Proba cu num─ârul patru va supune testului creativitatea fiec─ârei concurente. Fiecare dintre cele trei bile╚Ťele extrase din bol vor con╚Ťine cate un cuvant, iar cele trei cuvinte vor trebui s─â fac─â parte dintr-o fraz─â cat se poate de original─â. A cincea prob─â readuce concursul in zona sportiv─â pentru c─â, inc─âl╚Ťate tot in cl─âpari, concurentele vor trebui s─â arate cat de bine se pricep la fotbal. Pentru c─â la fotbal ╚Öi la politic─â ne pricepem cu to╚Ťii. Ultima prob─â e una clasic─â pentru complexul de ski ╚Öi snowboard Arena Plato╚Ö. E deja faimoasa prob─â de cuie, modificat─â u╚Öor pentru acest concurs, in sensul in care cuiele nu vor fi b─âtute cu obi╚Önuitul ciocan cu cu un ... baros. Iar juriul va puncta elegan╚Ťa, stilul de utilizare al barosului ╚Öi, evident, reu╚Öita.

Concursul va fi prezentat, ca ╚Öi in anul precedent, de vedeta de televiziune Dani O╚Ťil. Marele premiul al edi╚Ťiei din acest an este o excursie la surf in Tenerife, pe lang─â premiul tradi╚Ťional de 1.000 de lei. Excursia este oferit─â de SupAcademy Tenerife (https://supacademy.info/) ┼či include ╚Öapte zile de sport ╚Öi distrac╚Ťie intr-un loc cu adev─ârat exotic. Miss Bikini Arena Plato╚Ö va inota al─âturi de delfini, va face snorkeling printre ╚Ťestoase, cursuri de surf, plimb─âri cu kayak-ul pe mare la apus, iar toate cursurile se vor face pe plaje s─âlbatice de nisip. SurfCamp-ul nu include transportul ╚Öi cazarea.

inscrierea la concurs este gratuit─â, iar doritoarele se pot inscrie in avans pe email, la adresa cristina.badiu@arenaplatos.ro sau in ziua concursului, incepand cu ora 10:00, in apreschi. Concursul va incepe la ora 12:00.
de Dorina Nitu


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 07 martie 2014


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 11 mai 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter