SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGScandal la concursul de la Cultura

Stiri din Sibiu: Social Adauga un comentariu »

Acuzatii de copiere, mailuri trimise la toata presa si un post vacant in fruntea Directiei de cultura si patrimoniu cultural sunt ingredientele unui nou scandal.

Vacant de mai bine de jumatate de an dupa o serie de concursuri amanate "pana dupa alegeri", postul de director al Directiei judetene de Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National (DJCCPCN) starneste in continuare scandaluri. Cel mai recent a izbucnit ieri, cand a fost organizat un nou concurs. Imediat dupa, intreaga presa sibiana a primit un mail cu "informatii din surse". "La Agentia Nationala a Functionarilor Publici s-a dat proba scrisa la concursul pentru ocuparea postului de director al DJCCPCN. La concurs s-au prezentat 3 candidati din Sibiu: Carol Szatmari (angajat al Directiei), Dr. Cosmin Suciu (asistent univ. la Facultatea de Istorie a Univ. Lucian Blaga) si Dan Nanu. Fiind prins ca a copiat subiectele de politica comunala de pe niste foi, dl. Nanu a rupt aceste foi, declarand ca sunt ciorne. S-a constatat insa ca foile nu poarta stampila organizatorului concursului si astfel dl. Nanu a fost dat afara de la concurs. Proba scrisa este eliminatorie. Rezultatele se vor publica joi, iar vineri are loc proba orala", scrie in mailul trimis de Hannelore Baier, ziarist al Allgemeine Deutsche Zeitung.

Dan Nanu respinge acuzatiile. "in primul rand ca nici nu a existat proba la «politici comunale», iar ce scria pe foi nu avea nicio legatura cu concursul. Nu am de ce sa imi fie rusine. Cine se crede mai curat decat mine sa arunce cu piatra", a spus Dan Nanu. Jurnalista Hannelore Baier, care ulterior a cerut sa nu fie pusa in legatura cu subiectul, spune ca a fost sunata de unul dintre concurenti. "Sa se stie in Sibiu ca asa considera unii sa participe la concurs. Dar nu vreau sa se creada ca am vreun interes", a motivat Baier raspandirea informatiei. "Informatia trimisa (din surse) nu am trimis-o in calitate de purtator de cuvant al FDGR, ci in nume personal si din simpatie pentru cei care inca mai cred in ocuparea unor posturi pe baza competentei!", a mai transmis un mail Hannelore Baier.
de Traian DELEANU


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 07 ianuarie 2009


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 03 decembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter