SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGScandal la o scoala din Medias. Motivul: schimbarea directorului

Stiri din Sibiu: Educatie Adauga un comentariu »

E scandal la o scoala generala din municipiul Medias. inlocuirea din functie a directorului a generat o reactie de nemultumire a Consiliului Profesoral, care nu este de acord cu decizia Inspectoratului ┼×colar Judetean Sibiu. Concret, la ┼×coala Gimnaziala "Ciresarii ", directorul Liana Gheorghiu a fost inlocuita din functie, fapt care a revoltat cadrele didactice ale unitatii de invatamant. Profesorii au intocmit chiar o nota de protest pe care au transmis-o reprezentantilor presei. "Noi, membrii Consiliului Profesoral al ┼×colii Gimnaziale ,,Ciresarii " Medias si reprezentanti ai Comitetului de parinti, astazi 28.08.2013, am luat la cunostinta decizia I.S.J. Sibiu, de schimbare din functie a d-nei director Gheorghiu Liana.

Avand in vedere interesele strict educationale ale scolii noastre precum si cele generale ale invatamantului public romanesc ^nscrise in legislatia nationala, ne exprimam indignarea si nu suntem de acord cu aceasta schimbare. Decizia I.S.J. Sibiu nu a fost expediata oficial in forma tiparita pe adresa scolii noastre, dar am aflat despre aceasta intentie si nu suntem de acord. Consideram ca prin aceasta decizie a avut loc o ignorare subtila a performantelor manageriale ale actualului director, d-na profesor Gheorghiu Liana. Afirmam acestea deoarece dansa este de mult timp un mediator in cadrul colectivului nostru si totodata un manager care s-a luptat cu greutatile din sistem pentru a face scoala sa fie una din cele mai bune. Mentionam cateva realizari importante pentru scoala noastra: atragerea de fonduri prin numeroase sponsorizari care au permis dotarea scolii cu mijloace moderne si crearea conditiilor pentru desfasurarea unui invatamant de calitate; initierea si implicarea in numeroase proiecte educationale, scoala noastra participand la un al doilea proiect european Comenius; crearea unui climat echilibrat in cadrul scolii care a permis de-a lungul timpului obtinerea performantelor scolare. Consideram ca atitudinea noastra este justa si fireasca, in conditiile in care Consiliul profesoral al ┼×colii Gimnaziale ,,Ciresarii " Medias nu a fost consultat in aceasta privinta ", se arata in nota de protest semnata de Consiliul Profesoral al ┼×colii Gimnaziale "Ciresarii " din Medias.

De cealalta parte, reprezentantii Inspectoratului ┼×colar Judetean Sibiu sustin ca mandatul de director al profesorului Liana Gheorghiu a incetat la data de 31 august 2013. in aceste conditii, director al ┼×colii Gimnaziale "Ciresarii " din Medias a fost numita Mariana Boian. "Doamna director a avut detasarea valabila pana la data 31 august 2013. La sedinta din 16 august a Consiliului de Administratie al Inspectoratului ┼×colar Judetean Sibiu au fost stabiliti noii directori. La ┼×coala "Ciresarii " a fost numita cu detasare doamna Boian Mariana pana la organizarea concursului, insa nu mai tarziu de sfarsitul anului scolar 2013-2014 ", spune purtatorul de cuvant al Inspectoratului ┼×colar Judetean Sibiu, Livia Cretulescu.

Schimbari si la alte scoli din Medias

┼×coala Gimnaziala "Ciresarii " din Medias nu este singura unitate de invatamant unde au avut loc schimbari ale conducerii. La Grupul ┼×colar "Automecanica ", directorul Odata Capalnean a fost inlocuita din functie cu Claudia Farcas, iar director adjunct este Pop Corbea. Directorul adjunct al ┼×colii Nationale de Gaz, Cornelia Oprisor, a renuntat la acest post, Corina Custelcean fiind noul director adjunct de la SNG Medias. La Liceul Teoretic "Stephan Ludwig Roth " Medias, directorul Aniko Mitruly a renuntat la post, noul director al liceului fiind Teodora Ion. in sfarsit, la ┼×coala Generala numarul 4 Medias, directorul adjunct Maria Dacanet a renuntat la post, noul adjunct fiind Liliana Vincze.


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 04 septembrie 2013


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 25 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter