SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGSe face Alianta PC - PSD - PNL?

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Conservatorii au anuntat ieri la Sibiu ca pentru alegerile parlamentare din acest an se va crea o contra-alianta la PD-L, din PSD, PNL si PC
Candidatul la presedintia PC, Florin Anghel, a declarat la Sibiu ca PC va face parte dintr-o alianta ce va aduna PNL si PSD, la alegerile generale din toamna acestui an. Informatia a fost redata in Sibiu Standard inca de la sfarsitul anului trecut, insa atunci nimeni nu a confirmat ipoteza, considerand-o drept o „soparla ". Nici acum ideea lui Anghel nu este confirmata de liberali si social-democrati. „Este pentru prima oara cand aud de asa ceva. Sincer, ma indoiesc ca domnul Anghel ar stii mai multe decat mine despre o astfel de alianta, in cazul in care ar exista. Trebuie sa ne obisnuim cu astfel de declaratii politice intr-un an electoral ", a declarat pentru Sibiu Standard, vicepresedintele PNL, Puiu Hassoti. Liderul PSD Sibiu, Ioan Cindrea neaga si el o astfel de varianta. Este o varianta pentru PC, nu pentru noi. Nu sunt astfel de discutii. PSD va merge singur atat la alegerile locale, cat si la alegerile generale. Se poate vorbi doar de o alianta a stangii, cu structurile sindicale si a organizatiilor de pensionari ", a declarat presedintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea. Surprinzator este ca nici presedintele PC Sibiu, Iosif Moldovan, nu credea in astfel de idei la sfarsitul anului trecut.
Florin Anghel a expus ieri si adevaratul plan care s-ar ascunde in spatele unei aliante intre PSD, PC si PNL. „Ne vom prezenta singuri la locale. La generale vom face o alianta cu PNL si PSD. Este o alianta care nu are un liant doctrinar, pentru ca este o alianta formata din partide de stanga si de dreapta. Logica este sa formam o alternativa la polul PD-L. Este vorba de o alianta politica, nu de una electorala. Este o chestiune pe care noi incercam sa o promovam de cateva luni bune si urmarim sa –l obligam pe presedintele Basescu, dupa alegeri sa numeasca un prim-ministru din aceasta alianta. Daca vom forma o alianta electorala, asa cum s-a intamplat in 2004, atunci pentru presedinte va fi usor sa scoata un partid din intelegere, pentru a propune un premier din PD-L ", a dezvaluit planul Florin Anghel.
FLORIN ANGHEL candideaza pentru presedintia PC, alaturi de Daniela Popa si Sabin Cutas. Este presedintele filialei prahovene a conservatorilor. Acesta spune ca aduce in platforma-program cu care candideaza modificari la statut care sa impiedice vidul lasat in urma retragerii liderului Dan Voiculescu. Florin Anghel considera ca plecarea lui Voiculescu echivaleaza cu disparitia "locomotivei" partidului, de aceea schimbarile la statutul formatiunii vizeaza crearea unei echipe care sa preia din mers atributiile actualului lider.
de Alin BRATU


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 17 ianuarie 2008


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 21 septembrie 2019 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter