SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGSe schimba programul nocturnei la Arena Platos

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Instalatia de nocturna montata pe doua partii ale resortului de schi si snowboard Arena Platos va fi deschisa incepand de astazi, timp de cinci zile pe saptamana. Initial, nocturna ar fi trebuit sa functioneze doar miercurea si sambata. `Am luat in considerare toate opiniile primite din partea schiorilor si snowboarderilor care au trecut pana acum pe la Arena Platos si am decis sa pastram instalatia de nocturna pornita timp de cinci zile pe saptamana, mai putin lunea si martea. Conditiile de schi sunt perfecte in acest moment si suntem fericiti sa putem veni in intampinarea clientilor nostri cu noi variante de a-si petrece timpul pe partie`, spune Martin Freinademetz, unul dintre investitorii resortului Arena Platos.

Webcam Arena PlatosPe langa modificarea programului instalatiei de nocturna sistemul de acces a suferit si el mici modificari. Pana acum, pentru orele in care functiona instalatia de nocturna se putea achizitiona un singur tip de card de acces, de 50 de lei, cu urcari nelimitate. `De astazi, riderii care vor veni la Arena Platos pot opta fie pentru carduri cu urcari nelimitate, fie pentru carduri de puncte, care sunt reportabile`, mai spune Martin Freinademetz. Astfel, miercuri, joi si vineri cardul de acces nelimitat va costa 40 de lei iar sambata si duminica 50 de lei. In toate aceste zile pot fi cumparate carduri de puncte in valoare de 25 de lei. Punctele care raman neconsumate pot fi folosite si in alte zile. Un card de puncte reprezinta echivalentul a 10 urcari cu instalatia de cablu pe partia principala si 15 urcari pe partia pentru incepatori.

Maine, la Arena Platos e din nou zi de concurs. Riderii care vor sa isi testeze indemanarea sunt provocati la un concurs de slalom. 16 concurenti vor lua startul pe perechi la acest concurs, primii trei desemnati in urma semifinalelor si finalelor urmand a fi premiati cu un day-pass, un card de puncte sau un drink la bar. Inscrierile la concurs se fac la ora 18 in apres-schiul resortului. Vineri e zi de petrecere. Cateva sute bune de kilograme de lemne se vor aseza cuminti in forma de foc de tabara. `Va fi o petrecere stropita cu mult vin fiert la ceaun, in varful partiei. Avem o panorama superba asupra Sibiului si va fi o seara extrem de placuta`, spune Andy Fazekas.

Cu mic cu mare, sambata, toti sibienii sunt asteptati la o serie de concursuri care mai de care mai traznite. Cu schiuri, cu placa, cu spatele, intr-un picior, sibienii vor putea sa incerce figuri pe care nu le-au mai facut niciodata si sa se si distreze pe seama lor. Inscrierile pentru concurs se fac in apres-schi iar premiile vor consta in day-pass-uri, carduri de puncte si alte surprize pentru cei mari si cei mici.
de Bogdan BRYLYNSKI


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 28 ianuarie 2011


Poza Zilei Sibiu - Sibiu Cycling Tour 2020

Sibiu Cycling Tour 2020
~ 13 august 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 27 iulie 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 07 2020 07:25 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter