SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGSensuri giratorii, reasfaltari si lucrari mari - pe final

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Calea Turnisorului intra in refacere de luni, iar traficul va fi inchis pe tronsonul dintre strada Frigoriferului si calea ferata.

"Am rugat constructorul sa intervina pe aceasta strada in vederea refacerii carosabilului. Pana in prezent au fost refa­cute pe aceasta portiune a strazii retelele de apa si cana­lizare si reteaua electrica. Am asteptat o perioada lunga sa intervina si gazul, dar avand in vedere ca aceste lucrari intar­zie, am decis sa se refaca totusi carosabilul pentru a nu pre­lungi atat de mult disconfortul in trafic, aceasta fiind o strada destul de tranzitata ", a spus ieri, in conferinta de presa, primarul Klaus Iohannis.

Pe o perioada de doua luni, Comtram va efectua sapatura generala pe tronsonul dintre Frigoriferului si calea ferata, iar pe tronsonul dintre strada Frigoriferului si Şoseaua Alba Iulia se vor face lucrari la reteaua de apa si canalizare.

Sensuri giratorii conturate

Sensul giratoriu de la intersectia `os. Alba Iulia cu strada Europa Unita este deja con­turat si s-a turnat asfalt pe partea dinspre aeroport, iar in aceasta noapte se va asfalta si cealalta parte si astfel se va finaliza intreaga lucrare.

Sensul giratoriu de pe strada Rahovei se contureaza in prezent, iar pana la sfarsitul saptamanii viitoare se va finaliza, inclusiv legaturile cu drumul catre noul magazin din zona.

Rennes si Boiu aproape gata

Pe jumatate din strada Rennes, portiunea intre str[zile Zaharia Boiu si Şcoala de inot, lucrarea este finalizata si este deschisa circulatiei, iar acum DPC lucreaza la trotuare si borduri pe tronsonul dintre strada Zaharia Boiu si Bulevardul Victoriei, urmand ca lucrarea sa fie gata saptamana viitoare.

Şi strada Zaharia Boiu este finalizata pe tronsonul dintre strazile Justitiei si Rennes.

Intersectie noua

Lucrarile pe strada Gheor­ghe Lazar, unde intersectia cu Bulevardul Corneliu Coposu s-a reconfigurat si vor fi amplasate noi semafoare, sunt finalizate. Se mai lucrea­za doar la trotuare, iar circulatia va fi reluata zilele acestea.

Bulevardul Corneliu Coposu, care a fost frezat si pe care s-a turnat un nou strat asfaltic e `i el pe final. @n zilele urmatoare DPC va ridica la cota gurile de scurgere si capacele caminelor de vizitare si va reface marcajul pentru pistele de biciclete.

Pe drumul secundar 7 se toarna al doilea strat de asfalt, iar pana la sfarsitul acestei luni si aceasta lucrare va fi gata.

Mozart in santier

incep lucrarile de refacere si pe strada W.A. Mozart, unde din a doua parte a sapta­manii viitoare, se va lucra la reabilitarea retelelor de apa si canalizare pluviala. Cat timp se intervine la retele, traficul pe strada nu va fi inchis, ci doar cand se va incepe sapatura generala. Lucrarea este finantata in cadrul unui pachet de strazi finantat din cel de-al treilea imprumut BERD.

Pe strada J.S. Bach se lucreaza la asternerea pietrei sparte si montarea noilor borduri.

Ţiglari, gata in doua saptamani

Unul din cele mai mari santiere ale Sibiului, cel de pe strada Ţiglari, care a schimbat imaginea intregii zone, va fi gata in aproximativ doua saptamani, a spus primarul Iohannis.

Acum se lucreaza la carosabil si la trotuare in zona pietei, gradinitei si scolii situate catre intersectia cu strazile Constructorilor si Orhideelor.

Pe strada Viitorului san­tierul se afla pe primul tronson, cel dintre Moara de Scoarta si Smighelschi, unde se asterne stratul de piatra sparta, urmand ca pana la sfarsitul acestei luni sa se toarne primul strat asfaltic pe aceasta portiune. Pe cel de-al doilea tronson, intre strada Smighelschi si intrarea in Resita I, se lucreaza la borduri si asternerea stratului de balast. Pe cel de-al treilea tronson, pana la Calea Gusteritei, se lucreaza la sapatura generala.
de Sorana Maier


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 16 septembrie 2011


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 07 iulie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter