SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGSensuri unice pe Victoriei, Saguna si Transilvaniei

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Bulevardul Victoriei este de ieri semnificativ schimbat atat pentru ca au fost finalizate lucrarile de modernizare, cat si fiindca regimul de circulatie a fost modificat pe o portiune importanta.

Pe Bulevardul Victoriei se circula in sens unic pe tronsonul dintre strada Transilvaniei si strada Andrei ┼×aguna. Semaforizarea de la intersectia cu strada Rennes - Bulevardul Victoriei - strada Transilvaniei va fi desfiintata, astfel ca autovehiculele care vin dinspre Spitalul Militar vor ceda trecerea celor care intra pe Bulevardul Victoriei din strada Transilvaniei.

Pe strada Andrei ┼×aguna se circula deja in sistem de sens unic, dinspre Piata Unirii spre ┼×oseaua Alba Iulia.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a redeschis ieri traficul pe Bulevardul Victoriei, dupa finalizarea lucrarilor de reparatii.

"Prin aceste modificari speram sa obtinem fluidizarea traficului, mai multe locuri de parcare si o mai mare siguranta in trafic in aceasta zona care este foarte circulata", a spus Klaus Iohannis.

Pe strada Dealului se circula deja in sistem de sens unic, dinspre strada Andrei ┼×aguna spre strada Transilvaniei.

Banatului, Dealului si Victoriei sunt deja modernizate, au fost schimbate bordurile, refacute trotuarele si carosabilul, marcate locuri de parcare si create statii de autobuz si acelasi gen de lucrari se fac acum pe Transilvaniei, Cosbuc, Ratiu si Crisanei, iar odata infrastructura modificata in intreaga zona, regimul de circulatie se schimba complet.

Unele modificari au intrat in vigoare, iar altele se vor produce in zilele care urmeaza.

Transilvaniei, de sambata

Pe strada Transilvaniei se va circula in sistem de sens unic doar pe tronsonul dintre strada Dealului si Bulevardul Victoriei, dinspre strada Dealului spre Bulevardul Victoriei. Strada Dealului este drum cu prioritate, astfel ca cei care vin dinspre strada Vasile Carlova vor acorda prioritate celor care vin de pe Dealului si intra pe strada Transilvaniei.

Primarul Iohannis spune ca aceasta modificare va intra in vigoare de sambata, odata ce vor fi incheiate lucrarile de reparatii si este de parere ca va dura o perioada de timp pana ce soferii se vor obisnui cu noile reguli, motiv pentru care va fi nevoie de mai multa atentie in trafic.

Reparatii complete

Lucrarile de reparatii pe Bulevardul Victoriei, pe portiunea cuprinsa intre strada Andrei ┼×aguna si strada Transilvaniei, s-au facut pentru ca a fost inlocuita conducta de gaz, iar carosabilul si trotuarele au avut de suferit, dar si pentru introducerea noului sistem de trafic. Au fost inlocuite bordurile, au fost reparate trotuarele pe care s-a turnat un nou strat asfaltic de uzura. Pe carosabil, stratul de asfalt existent a fost frezat si a fost turnat unul nou. Au fost create de asemenea zone cu locuri de parcare. Pe Bulevardul Victoriei si strada Dealului a fost amenajata si pista pentru biciclete.

Valoarea lucrarilor de reparatii este de 1.636.585 lei, lungimea celor doua tronsoane reparate este de 482 de metri liniari, suprafata carosabilului care a fost refacut masoara 7.059 mp, iar suprafata trotuarelor masoara 2.490 mp.


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 28 septembrie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 27 noiembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter