SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGSibianul Alex Fleseriu, victorios la Brasov

Stiri din Sibiu: Sport Adauga un comentariu »

Sibianul Alexandru Fleseriu, de la Kudokai Atlassib, a obtinut victoria asupra lui Albert Daniel Stan in cadrul primei editii a galei profesioniste de kickboxing pe regulament K1 la categoriile medie si grea, Romanian Extreme Fighters (RXF), Brasov vs. Romania, desfasurata sambata seara, in Clubul Hacienda din Brasov. Aflat la al doilea meci de kickboxing din cariera, sportivul pregatit de Adrian Mihai si Mircea Calutiu s-a impus la decizie, la capatul unui meci pe care l-a controlat in totalitate. Meciul, disputat pe durata de 3 runde de cate doua minute, a fost unul spectaculos, gustat de public, care a apreciat in special bagajul de cunostinte tehnice si loviturile aplicate de Fleseriu, cea din prima runda, in care sibianul i-a aplicat adversarului un picior in cap, prin care l-a trimis la podea, smulgand de-a dreptul ropote de aplauze din randul spectatorilor. Stan a fost numarat in urma acestei lovituri, dar in runda a doua a facut serioase eforturi pentru a ramane in picioare in urma tirului de lovituri la care a fost supus de catre Fleseriu. in ciuda gamei variate de tehnici, peste nivelul sau de pregatire, sportivul de la Kudokai Atlassib nu a reusit sa-l faca KO pe Albert Stan, care a terminat lupta in picioare, dar decizia judecatorilor a fost cat se poate de clara, 3-0 pentru sibian.

"Alex este un sportiv serios, care se antreneaza in sistemul de lupta kickboxing din vara acestui an. Pe langa volumul mare de munca pe care il depune, in vacanta de vara s-a antrenat de doua ori pe zi, 6 zile pe saptamana, iar din toamna face cate un antrenament pe zi de cate 3 ore, 6 zile pe saptamana. in plus, si la invatatura sta foarte bine. Este elev in clasa a X-a la Colegiul "Gheorghe Lazar", unde are rezultate foarte bune si la invatatura, cu o medie peste 9", a afirmat unul dintre antrenorii lui Alex Fleseriu, Adrian Mihai.

"M-am decis in vara acestui an sa incep antrenamentul si in sportul de contact, dupa ce am auzit despre performantele celor de la Kudokai Atlassib. Pe mine, sportul m-a tinut departe de toate obiceiurile proaste pe care le au marea majoritate a tinerilor de varsta mea, in mod special viciile legate de alcool, fumat, etnobotanice, dar si o alimentatie... fast food. Recomand colegilor si tinerilor de varsta mea sa practice sportul ", a declarat, la randul sau, tanarul sportiv sibian.

Campion national de Power Lifting

Alex Fleseriu este campion national de Power Lifting in 2011, o competitie organizata de Federatia Romana de Powerlifting in luna iunie, la Alba Iulia. La prima sa participare, sportivul sibian a reusit sa castige nu mai putin de 3 medalii, cate una la toate cele 3 probe din concurs si, implicit, si titlul de campion national la juniori.

 in plus, pe data de 4 decembrie, la Sibiu, Alex Fleseriu a castigat Cupa Romaniei, categoria 93 de kg, juniori. Cupa Romaniei a fost organizata de Federatia Romana de Kempo, cu sprijinul Holdingului Atlassib si al Primariei Municipiului Sibiu, prin Consiliul Local.
de Ovidiu Boica


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 19 decembrie 2011


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 20 ianuarie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter