SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGSibiencele sunt obsedate de slăbit

Stiri din Sibiu: Adauga un comentariu »

Ceaiurile sau tratamentele de slăbit sunt printre cele mai căutate produse în magazinele naturiste din Sibiu. Specialistii consideră că dorinta sibiencelor de a slăbi reprezeintă de multe ori o falsă problemă. Obsesia după o siluetă cât mai suplă începe chiar si de la 15-16 ani, desi greutatea nu le dă bătăi de cap tinerelor. Top-modelele extrem de slabe pe care le văd, însă, la televizor, devin pentru fete un exemplu pe care încearcă să îl copieze. “De multe ori, este o problemă de mentalitate. Vin fete de 15-16 ani, au corpul aproape ca o trestie, dar vor, totusi, să slăbească. Tinerele văd la televizor defilând cine stie ce manechine scheletice si nu au capacitatea de a discerne, de a alege ce este bine pentru sănătatea lor. Canalele media ar trebui să pună accentul pe educarea publicului, nu pe prezentarea ca exemplu a unor feluri de viată nocive" , este de părere Viorel Mirion, de la magazinul naturist Kriya.

Depresivi si nervosi

Stresul este de departe principalul vinovat din cauza căruia sibienii apelează la produsele naturiste, fie că este vorba de obezitate, afectiuni sexuale, anxietate, depresii, diabet sau ulcer. “Chiar si persoanele tinere au nevoie de produse naturiste cu efect tonic, antistres. O să devenim roboti, suntem irascibili, stresati, epuizati fizic si nervosi. Mă doare sufletul când văd tineri de 25 de ani, frumosi, destepti, dar cu probleme de anxietate, depresivi. Trebuie să luăm mai mult contact cu pământul, nu să stăm în oras unde este beton peste tot, trebuie să ne încărcăm cu energie în aer liber, să acordăm zilnic minim opt ore odihnei. Trebuie să fim atenti si la alimentatie. Nu trebuie să ne suprasolicităm organismul, fără să ne refacem fortele" , adaugă Georgeta Busă, de la magazinul naturist Avicenna. În magazinele de specialitate, găsiti numeroase variante de a lupta împotriva stresului: tablete, ceai de valeriană, de hamei, produse apicole sau ceai de tei.

Stil de viată nesănătos

Afectiunile tumorale sunt des tratate cu produse naturiste. Specialistii cred că aceste probleme au cunoscut o adevărată explozie si că sibienii ar trebui să ducă un mod de viată mult mai sănătos, din diverse puncte de vedere. “Afectiunile tumorale au ajuns la cote alarmante. Medicamentele alopate au multe efecte secundare, asa că oamenii recurg la produse naturiste. În primul rând, alimentatia are un rol foarte important. Trebuie să renuntăm la alimentatia gen fast-food, care este o alimentatie anti-nutritionistă. Fumatul, alcoolul sau drogurile sunt, de asemenea, cauze ale afectiunilor tumorale" , încheie Viorel Mirion.

Cosmetice apreciate de străini

Persoanele de vârsta a treia cumpără din magazinele naturiste produse împotriva osteoporozei, împotriva afectiunilor articulare sau pentru refacerea articulatiilor. Produsele relaxante, dar si cosmeticele naturiste, sunt si ele în topul cerintelor. “Sunt clienti care au renuntat la produsele de marcă în favoarea cosmeticelor cu extracte din plante. Străinii, chiar mai mult decât sibienii, apreciază si cumpără produsele naturiste românesti" , subliniază Georgeta Busă.

Magda CACE


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 13 aprilie 2007


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 23 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter