SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGSibiu - capitala nationala Lions

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »

Sibiul se va trasforma pentru trei zile in capitala nationala Lions, pentru ca in perioada 20-22 mai, aici se va desfasura Conventia Nationala Lions. Evenimentul va aduna la Sibiu in jur de 200 de persoane, membri ai cluburilor Lions din tara si din strainatate, dupa cum a declarat intr-o conferinta de presa Adriana Cazan, guvernatorul Lions in Romania. "in urmatoarea perioada va incepe la Sibiu unul dintre cele mai importante evenimente dintr-un an lionistic. (...) Este important pentru orasul nostru pentru ca are o dimensiune nationala." a spus Cazan, care a mai subliniat ca o parte dintre participantii la Conventie vor veni din tari precum Olanda, Franta, Italia, Bulgaria si Statele Unite ale Americii. Numarul acestora este totusi mic, pentru ca "aceasta este perioada in care in fiecare tara se organizeaza aceste conventii nationale", a mai spus guvernatorul Lions in Romania. La conferinta de presa au mai participat Ştefan Giurgiu, secretarul Districtului si Vasile Ştefanuta, trezorierul Districtului.

Program generos

Cea de-a XVI-a Conventie Nationala Lions reprezinta cel mai important eveniment din viata Districtului 124 Romania, in cadrul manifestarilor urmand sa-si preia mandatul noul guvernator, Rodica Dacin, din Oradea, care va conduce Districtul 124 Romania, in perioada 2010-2011. Mai mult, cele trei zile dedicate evenimentului vor cuprinde o serie intreaga de manifestari care se vor desfasura in mai multe locatii din Sibiu. Astfel, pe langa lucrarile Conventiei, care vor avea loc in Sala de Conferinte a Bibliotecii Judetene ASTRA Sibiu, participantii la eveniment se vor putea delecta cu activitati sportive, serate festive, cu seri de socializare si chiar cu o masa campeneasca, in Muzeul Civilizatiei Traditionale ASTRA.

Conventia Nationala Lions aduce la Sibiu o serie de personalitati, intre care Machiel Salomons, reprezentantul inaltului Comisariat al Natiunilor Unite pentru Refugiati, sau Varujan Vosganian, vicepresedintele Uniunii Scriitorilor din Romania, care va lansa la Sibiu "Cartea soaptelor".

Momentul bilantului

Conventia Nationala a cluburilor Lions reprezinta punctul de trecere intre doi ani lionistici, acesta fiind momentul bilanturilor morale si financiare ale activitatii din anul care tocmai a trecut. Tot acum membrii Lions pun bazele programelor viitoare. in tara noastra, in prezent sunt 53 de Cluburi Lions active, care aduna in jur de 1250 de membri si care formeaza Districtul 124 Romania. Districtul este coordonat de un guvernator ales pe perioada unui an lionistic (30 iunie - 1 iulie). Guvernatorul din acest an este Adriana Cazan, prima femeie ajunsa in aceasta pozitie. Ea este membra a Clubului Millennium din Sibiu.Salutul Guvernatorului,


Dragi Lions si Leo ai Districtului 124- Romania,

A XVI-a Conventie Nationala Lions va avea loc la Sibiu, in perioada 20-22 Mai 2010. Echipa noastra duce o munca sustinuta de ceva timp pentru a ne oferi un eveniment memorabil in orasul nostru, care pe langa bogata incarcatura istorica ne propune si o destinatie turistica de exceptie. Dupa cum ne-am obisnuit in ultimii ani , topica generala a Conventiei va urm[ri sa raspunda cerintelor actuale ale lionismului din tara noastra , integrandu-se in lionismul international modern , dand posibilitatea fiecaruia dintre noi sa impartaseasca performanta unui service activ, concret, unitar si coordonat.

Azi, in acest context social si politic specific, ne dorim sa continuam promovarea valorilor si virtutilor lionistice , a voluntarismului si service-ului comunitar, astfel incat fiecare cetatean sa se angajeze voluntar si responsabil implicandu-se activ la identificarea si rezolvarea problemelor comunitatii, in acord cu conceptul WE SERVE a organizatiei noastre.

Conventia de la Sibiu ne pune la dispozitie timpul, locul si ocazia de a ne face cunoscute diferitele noastre opinii, in spiritul tolerantei si intelegerii, astfel incat la sfarsitul acesteia sa beneficiem de un bagaj apreciabil de concluzii de comun acceptate .

Orasul Sibiu va fi nerabdator sa va intampine cu binecunoscuta sa ospitalitate, oferindu-se nu numai ca o gazda universitara de renume, dar si ca o cetate intesata de cultura si istoria a peste 900 ani de existenta (prima atestare -1191). Numeroasele vestigii va imbie sa va delectati redescoperindu-le...

Interesante si reprezentative pentru Sibiu, imprejurimile sale montane sau depresionare intregesc tabloul turistic al burgului.

Ma astept, in concluzie, ca aceasta oportunitate a Conventiei, sa fie un prilej de a spune " bun venit " -voua celor care ne veti onora cu prezenta- ca mesageri ai echilibrului si bunei intelegeri - in scopul descoperirii drumului catre o umanitate mai buna.

Cu cele mai alese ganduri ,

Adriana Cazan

Guvernator Lions

2009-2010


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 20 mai 2010


Poza Zilei Sibiu - Sibiu Cycling Tour 2020

Sibiu Cycling Tour 2020
~ 15 august 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 27 iulie 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 07 2020 07:25 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter