SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGSibiu - Dortmund de pe Aeroportul Sibiu

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Frecventa initiala a acestei noi legaturi va fi de doua zboruri pe saptamana, in zilele de miercuri si duminica, cu posibilitate de crestere a numarului de zboruri in functie de solicitari, se arata intr-un comunicat al institutiei.

Dortmund este cea de a doua destinatie deschisa anul acesta de pe aeroportul sibian, dupa cea care asigura conectarea sudului Transilvaniei cu Londra - Luton, operata tot de compania WizzAir. Noua ruta, la fel ca precedenta, vine in urma finalizarii la nivelul Consiliului Judetean Sibiu a unei proceduri de selectie publica a ofertelor, in vederea acordarii de ajutor financiar pentru " Deschidere de noi rute cu plecare de pe Aeroportul International Sibiu" .

Ajutorul financiar la infiintare este acordat in baza schemei de ajutor aprobata prin Decizia Comisiei Europene C(2013) 3095 final - Ajutor de stat SA.35908 - Romania - ajutor la infintare pentru companiile aeriene cu plecare de pe Aeroportul International Sibiu. Acest ajutor financiar face parte din setul de masuri de stimulare a activitatii aeroportuare dezvoltat la nivelul aeroportului cu largul sprijin al Consiliului Judetean Sibiu.

Biletele pentru ruta Sibiu Dortmund pot fi rezervate incepand de acum, pe site-ul companiei (wizzair.com), iar pretul de achizitie al unui bilet " one-way" porneste de la 109 lei.

" Semnarea contractului pentru noua ruta, care deschide legaturi noi cu Germania, este o reusita care ne confirma strategia pe care am construit-o si prin care dorim sa avem cat mai multe destinatii operate de pe Aeroportul International Sibiu. Este a doua ruta deschisa anul acesta si a doua operata de WizzAir, iar planurile noastre si ale conducerii Aeroportului includ in timp cat mai scurt alte destinatii spre Italia, Spania si Franta. In ceea ce priveste proiectul Cargo, acesta este in curs de realizare si va completa serviciile de transport pasageri cu� transportul de marfuri, cu implicatii deosebite pentru dezvoltarea investitiilor in judetul Sibiu si nu numai " , declara Ioan Cindrea, presedintele Consiliului Judetean Sibiu.

"Vedem acest nou progres in cooperarea noastra cu WizzAir ca o reasigurare a perspectivelor preconizate de crestere a volumului de pasageri si extindere a rutelor de la Aeroportul International Sibiu in viitorul apropiat. Mai mult decat atat, adaugarea acestei noi destinatii europene vine sa raspunda atat asteptarilor si necesitatilor exprimate de comunitatea pe care o deservim cat si eforturilor conjugate ale Consiliului Judetean Sibiu si echipei de conducere a aeroportului in directia dezvoltarii paletei de conexiuni pe care pasagerii nostri le pot accesa", a declarat Marius Ioan Girdea, directorul general al Aeroportului International Sibiu.Daniel de Carvalho de la Wizz Air a declarat: "Wizz Air anunta astazi noul serviciu de la Sibiu la Dortmund. Cu tarife pornind de la 109 RON, speram ca aceasta ruta va fi la fel de populara ca celelalte 88 disponibile din Romania. De asemenea speram c[ acest serviciu va contribui la consolidarea relatiilor de business si turistice dintre cele doua tari. Biletele sunt deja disponibile pe wizzair.com" .


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 08 iulie 2014


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 18 iunie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter