SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGSibiul, premiat in moda prin designerul Olimpia Dobrota si modelul Lien Wuyts

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »

Cel mai bun designer si cel mai bun model s-au ales. Evenimentul, desfasurat pe 20 octombrie la Shopping City Sibiu, organizat de Casa de Cultura a Studentilor, impreuna cu Agentia "Cleopatra Models", a insemnat un festival de moda si de creatie vestimentara, realizata de studentii sectiilor de design vestimentar ale universitatilor din tara. Cel care a desemnat castigatorii a fost Catalin Botezatu, care, cu aceasta ocazie, si-a filmat si un nou episod al emisiunii "Next Top Model". Alaturi de vedeta, juriul a fost compus din designerii George Hojbota si Dana Iuga, make-up artistul Mirela Vescan, Lorelai Mironescu, center manager Shopping City Sibiu, Cleopatra Popescu-Bojor de la Agentia "Cleopatra Models" si Liliana Popescu, directorul Casei de Cultura a Studentilor. "A fost un eveniment admirabil, in primul rand, pentru ca s-a tinut la Sibiu si laudabil pentru ca au venit foarte multi studenti, foarte multe centre universitare. Am avut mult public si o organizare de exceptie, motiv pentru care consider ca a fost un real succes. Consider ca Marele Premiu si Locul I merita sa apara in <>, ceea ce inseamna ca sunt creatii puternice ", spune Catalin Botezatu.

Cea care a inmanat trofeul festivalului a fost Teodora Cristina Mot, proaspat absolventa a studiilor de master de la Facultatea de Arte din Cluj-Napoca. Astfel, colectia care a impresionat a fost " Criss Cross ", o cercetare asupra structurilor si texturilor in crearea volumelor.Sibiul ocupa locul II, prin Olimpia Dobrotain ceea ce priveste sectiunea "Design Vestimentar", locul I a fost obtinut de Matei Hurjui din Ploiesti, datorita colectiei "ERGOnomic", locul al II-lea de Olimpia Dobrota din Sibiu pentru "ArtConnections", iar locul al III-lea de Georgia Ciontas din Baia Mare pentru "Puzzle Life". De asemenea, s-au mai acordat si doua premii speciale. in acest caz, Premiul Special al Juriului i-a fost acordat Laurei Ion din Cluj-Napoca, ce a realizat colectia "Deja Vu", iar Premiul pentru Creativitate studentei Anca Seres din Oradea, care a intrat in competitie cu doua colectii vestimentare, respectiv cu "Twilight butterfly" si cu "Paris...Je t'aime". Toate aceste premii au constat, pe langa diplome, si in produse electrocasnice si vouchere.

Lien Wuyts, al doilea cel mai bun modelOana Varlan, membra a Trupei "Agressione Models" a Casei de Cultura a Studentilor Brasov, a fost desemnata ca fiind cel mai bun model din concurs, pentru ca pe locul al doilea sa se situeze Lien Wuyts, membra a Trupei de Modeling a Casei de Cultura a Studentilor Sibiu, iar pe locul al treilea Andra Coman de la Casa de Cultura a Studentilor Ploiesti. Cele trei castigatoare au primit, alaturi de diplome si medalii, si premii in vouchere de cumparaturi, acordate de sponsori.

Festivalul National Studentesc de Moda si Design Vestimentar "Be Creative" a adunat, in acest fel, tinerii pasionati de moda si creatii vestimentare, fiind un prilej numai bun pentru o inspiratie din arta.


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 23 octombrie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 20 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter