SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGSilviu Purcarete ii provoaca pe sibieni la "Calatoriile lui Gulliver"

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »

Iubitorii artei teatrale sunt invitati in acest sfarsit de saptamana sa urmareasca un spectacol construit dupa o poveste a copilariei. Regizorul Silviu Purcarete revine pe scena Teatrului National "Radu Stanca" din Sibiu prin "Calatoriile lui Gulliver", dupa Jonathan Swift, spectacol care se va juca sambata, 19 mai si duminica, 20 mai, de la ora 19. Seria de exercitii scenice coordonate de regizorul Silviu Purcarete isi propune o abordare inedita a romanului lui Swift in care fantezia se impleteste cu o aspra satira politica. Productia lui Silviu Purcarete creste la opt numarul spectacolelor montate pe scena Teatrului National "Radu Stanca", "Calatoriile lui Gulliver" reunind aspecte sociale si culturale ale lumii din jurul nostru explorand teme ca visul, calatoria, exilul, emigrarea, singuratatea si apartenenta. Totul se innoada cu partitura originala semnata de compozitorul irlandez Shaun Davey, creatorul suitei muzicale pentru Vocile din Cimitirul Vesel.

"Calatoriile lui Gulliver " este un proiect cultural demarat acum trei ani in parteneriat cu Festivalul de la Edinburgh si finantat cu sprijin de la Administratia Fondului Cultural National. Spectacolul va avea premiera in cadrul Festivalului International de Teatru de la Sibiu, pe data de 26 mai, la ora 21, urmand sa fie prezentat apoi la Edinburgh in perioada 17 - 20 august.

Biletele pentru avanpremiera pot fi procurate de la Agentia Teatrala din Bulevardul Nicolae Balcescu nr. 17 si online pe eventim.ro la pretul de 30 de lei, respectiv 20 de lei cu reducere. Acest spectacol nu este recomandat tinerilor sub 16 ani.


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 18 mai 2012

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 07 iulie 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 07:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 07 07 2019 11:12 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter