SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGSlujbe peste hotare

Stiri din Sibiu: Social Adauga un comentariu »

Daca va tenteaza o slujba peste hotare, cele mai noi oferte sunt in Republica Ceha, Polonia si Ungaria. Cele trei tari ofera in aceasta luna peste 70 de locuri de munca vacante.

Angajatorii din Republica Ceha au pus la dispozitia persoanelor interesate un post lacuitor produse lemn, cinci posturi de tamplar si doua posturi de taietor de lemne. Firmele din Cehia solicita candidatilor certificat de calificare si experienta in domeniu. in Polonia sunt asteptati 20 de soferi camion in Uniunea Europeana, cu minim sase ani experienta si permis conducere categoria C+E. in Ungaria, una dintre conditiile obligatorii impuse de angajatori este cunosterea limbii maghiare. Sibienilor le sunt oferite 10 posturi de lacatus mecanic si 10 posturi pentru sudori, iar capacitate de a lucra individual este principala conditie pentru ambele situatii. Pe langa acesta cerinta, cele 10 posturi de strungar la masini orizontale necesita si experienta in domeniu. in cazul celor patru posturi operator confectioner tricotaje, la conditii se adauga dexteritatea manuala si capacitate de focusare. Capacitatea de comunicare, orientarea catre client si cunoasterea limbilor engleza si romana sunt cerintele pentru cele 10 posturi HR Generalis and specialists.

Baza de date

Pentru a beneficia de oferta locurilor de munca in strainatate, sibienii interesati trebuie sa se prezinte intai la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu din strada Morilor nr. 51 A. Cu scopul inregistrarii in baza de date este necesara intocmirea unui dosar pentru tara in care solicitantul doreste sa isi gaseasca un loc de munca.

Trei optiuni

Ofertele locurilor de munca la nivel european sunt afisate prin intermediul Portalului EURES (www.eures.europa.eu). in cadrul sectiunii dedicate celui care cauta o slujba („Jobseeker ") sunt disponibile locurile vacante pentru Romania. Ofertele sunt detaliate pe elemente standard: ocupatie, cerinte, salarizare, valabilitatea ofertei, perioada contractului, date ale angajatorului, mod de aplicare etc. Puteti sa gasiti slujbe in Europa si pe site-ul ANOFM – www.anofm.ro / EURES, oferte primite de la angajatorii din UE care doresc sa recruteze personal din Romania. Daca ocupatia dumneavoastra nu se regaseste in ofertele vacante, nici pe EURES, nici pe site-ul ANOFM, va puteti inscrie in baza de date europeana a portalului EURES, prin intocmirea CV-ului model EUROPASS, fie in limba romana, fie in limbi de circulatie europeana. Acest model de CV poate fi gasit la adresa https://europass.cedefop.europa.eu.
de Magda CACE


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 10 octombrie 2007


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 01 octombrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter