SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING"Smart Hermannstadt Rock" - un concert pentru sufletul sibienilor

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »

"Smart Hermannstadt Rock" este titlul evenimentului care ii invita pe sibieni sa se bucure din nou de muzica lui Ricky si a lui Elvin Dandel. Cei doi artisti, tata si fiu, revin pe scena fostei Capitale Culturale Europene joi, 15 august, de la ora 20, dupa ce au incalzit atmosfera din Piata Mare la Revelionul 2012-2013 si dupa ce si-au incantat publicul printr-un concert desfasurat in anul cultural 2007. Ricky si Elvin Dandel nu sunt singurii care vor incerca sa ajunga mai aproape de sufletul sibienilor, pentru ca alaturi de ei, pe scena amplasata in Piata Mare, se vor afla Elvin Dandel Band, RIFF, E-Motions, Sophie June si The Noise.

Intrarea la concertul extraordinar oferit cadou sibienilor de catre Ricky Dandel, Elvin Dandel si invitatii lor este libera, Ricky Dandel marturisind ca apreciaz[ acest concept, al concertelor gratuite. "Pentru foarte multi oameni banii sunt chibzuiti si dramuiti pana la sfarsitul lunii. Exista oameni care te iubesc si care vor sa te asculte, dar pentru care 10-20 lei cat ar putea costa un bilet de intrare, inseamna prea mult", a spus Ricky Dandel, subliniind contributia Primariei Sibiu, a Consiliului Local si a Casei de Cultura a Municipiului Sibiu, care au cofinantat proiectul. Concertul de la mijlocul acestei luni este conceput ca un duel muzical intre tinerii artisti si muzicienii care sunt tineri in simtire. "Ne vom intalni doua generatii. Eu voi canta cu RIFF. Este un duel prietenesc", a mai spus Ricky Dandel, recunoscand ca rock-ul este elementul cheie al evenimentului, dar si dragostea fata de Sibiu. "Chiar daca geografic sunt in alt loc, descopar de multe ori ca imi fuge gandul spre Sibiu. Este o legatura care, cu cat inaintez in varsta, are o importanta tot mai mare. Observ acest lucru si la Elvin, desi a stat aici doar 7 ani", a marturisit artistul sibian.

Mai mult decat interesante se anunta a fi cele trei ore de concert, sibienii si turistii avand ocazia sa asculte mai multe piese, in prima auditie, compuse de Ricky Dandel si Elvin Dandel special pentru acest eveniment, printre care se numara si "Home" a lui Elvin Dandel.

Artistul sibian spera ca la concertul extraordinar "Smart Hermannstadt Rock" vor fi prezenti cat mai multi spectatori, pentru a se bucura de muzica buna. "Eu sper ca o sa vina la fel de multa lume ca la Revelion. Sa dea Dumnezeu sa fie vreme buna. Asteptam foarte multi turisti. Noi o sa ne punem iar sufletul in palmele ascultatorilor si vom incerca sa cream o punte spre sufletul lor", a mai spus Ricky Dandel, subliniind ca evenimentul le este dedicat tuturor categoriilor de varsta.


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 02 august 2013


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 23 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter