SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGSolidaritatii si Cezar Bolliac - inca doua strazi modernizate

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Locuitorii din Cartierul Lazaret circula de ieri pe inca doua strazi care au fost modernizate si reabilitate si care fac parte din pachetul zonal Lazaret - Piata Cluj - Gara Mica - Ţiglari - Turnisor II, care contine 19 strazi din cartiere.

"in aceasta zona au fost destul de multe probleme cu traficul fiindca este destul de intens si locuitorii au un disconfort destul de mare. Anul trecut am finalizat strada Lazaret, peste doua saptamani va fi gata inca o strada din acest cartier", a spus primarul Klaus Iohannis, adaugand ca, daca in ultima perioada au fost finalizate lucrari pe bulevarde, pe strazi mari, acum a venit randul strazilor de cartier, care chiar daca nu sunt atat de circulate sunt importante pentru administratia locala.

Pe strada Cezar Bolliac a fost modernizata reteaua de apa pe o distanta de 321 de metri liniari si au fost facute bransamentele. Au fost amenajate trotuarele pe o suprafata totala de 1.449 metri patrati si infrastructura carosabilului pe 2.817 de metri patrati.

Lucrarile au inceput in luna iunie anul trecut si au costat 649.212,32 de lei (fara TVA).

Lucrarile pe Solidaritatii au inceput in noiembrie 2008, au fost refacute in intregime carosabilul, trotuarele si reteaua de apa. Carosabilul a fost amenajat pe o suprafata de 1.444 de metri patrati, iar trotuarele au fost modernizate pe o suprafata de 885 de metri patrati.

Valoarea contractului a fost de 383.953, 30 lei (fara TVA).

Primarul Klaus Iohannis a spus ieri ca lucrarile pe strazile cuprinse in acest pachet se vor face, iar in baza unei intelegeri cu societatea Comtram, care realizeaza aceste lucrari, o parte din ele vor fi platite anul viitor. Iohannis a anuntat inca din prima parte a anului ca, dupa ce cheltuielile administratiei au fost reduse, va incerca sa discute cu reprezentantii firmelor aceasta varianta, ca ele sa se faca, iar o parte sa fie platite in 2011.

"Cele doua strazi care astazi sunt redate oficial traficului sunt importante pentru locuitorii din zona. De mai mult de doi ani de zile, ne-am concentrat atentia asupra modernizarii cartierelor si mai ales a strazilor. Daca saptamanile trecute am redeschis traficul pe strazi din cartierele Terezian, Turnisor si Zona Industriala Vest, saptamana aceasta inauguram doua strazi din cartierul Lazaret ", a declarat Iohannis.

Viceprimarul Virgil Popa si directorul societatii Comtram, Vasile Albu, au fost prezenti la inaugurarea de ieri.

Fanii lui Iohannis


Klaus Iohannis a inaugurat in ultimele luni mai multe strazi din Sibiu si nu o data, atunci cand s-a aflat in cartiere, a fost oprit de locuitori ai zonei.

Ieri, un sibian din Lazaret l-a felicitat pe primar pentru cele doua strazi terminate si i-a spus ca se bucura de cate ori vede ca se mai face cate o strada, dar se intreaba cand vine si randul strazii pe care locuieste el, o strada perpendiculara pe proaspat modernizata Solidaritatii.

"incet, cu rabdare, le vom face pe toate", i-a raspuns Iohannis. Razand, sibianul s-a urcat in masina, spunand ca este sigur ca daca i-a spus primarul, se va si face.
de Sorana Maier


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
un contribuabil ( 29.09.2010 11:04 )
toata stima pentru lucrarile de modernizare si mai ales asfaltare a tuturor strazilor din orasul nostru ! totusi, l-as intreba pe primar de ce strada FABRICII este ocolita de ani de zile de la modernizare noi fiind contribuabili de zona centrala si inghitim praf la greu an dupa an si canalizarea nu mai face fata in timpul ploilor ! de ce domnule primar( ca suntem si vecini de cartier) a-ti asfaltat strazi pe unde trec 2-3 masini pe zi si pe noi care ne-au distrus casele si linistea ani de zile TIR urile( de la Simerom ) nu ne bagati in seama nici acum ! ne duceti cu minciuna din 2000 ! nu e frumos , mai ales ca si banii nostri va ajuta ! (sorry dar m-am enervat iarasi )


  

Alte stiri adaugate miercuri, 29 septembrie 2010


Poza Zilei Sibiu - Sibiu Cycling Tour 2020

Sibiu Cycling Tour 2020
~ 14 august 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 27 iulie 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 07 2020 07:25 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter