SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGSolutii pentru fostul spital de la Cisnadie

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

in scurt timp, locuitorii Cisnadiei se vor putea duce din nou sa isi faca analizele gratuit, in orasul lor. Un proiect de hotarare de consiliu local prevede cantarirea mai multor oferte ale unor societati medicale, care isi doresc sa preia, prin contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, serviciile de Laborator si de Radiologie, care au fost, pana la 30 martie, parte integranta a Spi­talului Orasenesc, desfiintat de Ministerul Sanatatii. Se vor cantari toate ofertele si se va alege cea mai buna pentru Cisnadie. "Interesul nostru, al Primariei, este sa punem in functiune cat mai repede Laboratorul si Radiologia in cele mai bune conditii", a spus viceprimarul orasului Cisnadie, Gheorghe Huja.

Deocamdata, in incinta Spitalului functioneaza un ambulatoriu de specialitate Pediatrie. Doi medici pediatri au incheiat deja contract pentru cabinete individuale cu Casa de Asigurari de Sanatate a judetului Sibiu, iar copiii pot primi consultatii si tratament gratuit. De ase­menea, la Cisnadie functio­neaza inca sala de recu­perare medicala pentru copii. Discutiile cu privire la des­chiderea unor cabinete individuale si de alte spe­cialitati au ramas neapli­cabile momentan, deoarece personalul medical care lucra la Spitalul Orasenesc si-a gasit loc de munca in alte unitati.Centru multifunctionalO varianta luata in calcul la Cisnadie vine din partea Ministerului Sanatatii. Inau­gu­rarea unui centru medical multifunctional pe locul fostului spital ar fi, probabil, cea mai buna solutie, in conditiile actuale, pentru locuitorii orasului. Potrivit pro­iectului Ministerului Sanatatii, centrul multifunc­tional ar trebui sa functioneze ca sectie externa a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu si ar avea cabinete cu aproximativ toate specia­litatile, Unitate de Primiri Urgente si compartiment pentru internare de zi. Re­prezentantii Consiliului Local Cisnadie asteapta, in acest caz, normele de aplicare pentru a sti exact ce pot face pe locul fostului spital.

in prezent, cladirile din curtea spitalului sunt inchise, mai putin blocul maternal, unde functioneaza Am­bulatoriul de Pediatrie, la parter.
de Laura Buciu


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 28 iunie 2011


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 22 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter