SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGSomn usor, Tamplarilor!

Stiri din Sibiu: Social Adauga un comentariu »

Cazul Tamplaru: un proces de un an, trei persoane cercetate in stare de arest si peste 70 de martori dintre care niciunul audiat de vreo instanta.
Saptamana aceasta se implineste un an de cand in Sibiu a izbucnit scandalul legat de clanul Tamplarilor, implicat intr-un scandal la sectia Urgente a Spitalului Judetean. in timp ce instantele bat pasul pe loc, conexiunile clanului Tamplaru din strainatate aprovizioneaza alte clanuri din tara cu armament.
Procesul demarat in urma arestarilor de acum un an are loc la Craiova - Bortmes Johann Friederik, Tamplaru Constantin Adrian si Judele Florin Adrian sunt incarcerati la Penitenciarul de maxima siguranta Craiova. in 14 ianuarie anul acesta a avut loc un nou termen, finalizat, din nou, cu o amanare. Alti patru indivizi sunt arestati, singurul cercetat in libertate fiind si motivul pentru care procesul a fost stramutat la Craiova. Motivatia procurorilor a fost faptul ca acesta este ruda cu o grefiera din cadrul Tribunalului, asa ca procesul nu putea sa mai continue aici. La Tribunalul Craiova, insa, procesul taraganeaza cu aceeasi lentoare demna de Kafka. Singurul lucru care se judeca de un an de zile, de cand au fost facute arestarile, este inlocuirea arestului preventiv cu interdictia de a nu parasi tara. Din cei peste 70 de martori ai scandalului de la Urgenta, niciunul nu si-a prezentat declaratia, pana acum, in fata instantei. La termenul de saptamana trecuta a fost respinsa cererea de eliberare provizorie, sub control judiciar, formulata de aparatorii lui Bortmes Johann Friederik, a fost respinsa cererea de inlocuire a masurii arestarii preventive cu masura obligarii de a nu parasi tara formulata de aparatorii lui Tamplaru Constantin Adrian si Judele Florin Adrian, detinuti in Penitenciar de Maxima Siguranta Craiova. Noul termen dat de instanta craioveana este 28 ianuarie, data pana la care instanta a cerut repetarea adresei catre Administratia Nationala a Penitenciarelor Bucuresti pentru a lua masurile necesare in vederea transferarii lui Toma Lucian Cornel de la penitenciar Jilava la Penitenciar de Maxima Siguranta Craiova.
PROCESUL Tamplarilor a pornit in urma scandalului de la sfarsitul lunii ianuarie a anului trecut, de la Urgenta Spitalulului sibian. Atunci un un tanar a fost injunghiat, iar Serviciul de Urgenta din Spitalul Judetean a fost devastat de atacatori. Pe 28 ianuarie, pe langa cei trei incarcerati, la Tribunalul Craiova ar trebui sa se prezinte si Vizitiu Alin, Sighencea Ion, dar si martori ai partilor vatamate. Avocatul Nicolae Uca a renuntat sa ii mai reprezinte pe cei trei incarcerati.
intre timp, apar informatii noi despre capul Clanului Clamparu, cu care se stie ca Tamplarii aveau legaturi. Cercetat in lipsa si cautat in toata lumea, Ion Clamparu se pare ca este in Spania sau Italia si face trafic de arme. Dovada a aparut la Piatra Neamt unde zilele trecute doua clanuri de interlopi au fost oprite la timp de oamenii legii, inainte de a se produce un adevarat razboi. Una dintre gruparile mafiote a reusit sa se inarmeze pentru a prelua puterea in oras, iar funizorul armelor era Ion Clamparu.
de Gabriela ROMAN


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Anonymous ( 15.04.2009 08:02 )
cele mai mari minciuni scrise vreodata.....


  

Alte stiri adaugate luni, 21 ianuarie 2008


Poza Zilei Sibiu - Sibiu Cycling Tour 2020

Sibiu Cycling Tour 2020
~ 15 august 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 27 iulie 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 07 2020 07:25 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter