SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGSpaga la politie

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Unui politist de la Serviciul Rutier Copsa Mica i s-a realizat, ieri, un flagrant. Lua spaga de la soferi.
Lucratorii de la Anticoruptie Sibiu, coordonati de un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu au facut, ieri, un flagrant la Copsa Mica. Acestia aveau informatii conform carora un agent de circulatie si-ar rotunji serios veniturile in timpul orelor de program. Acesta a fost reclamat de un sofer care, pentru a scapa de amenda si puncte de penalizare, a dat politistului mita, iar acesta a si luat banii. Şoferul si-a continuat drumul, dar se pare ca prima oprire a lui a fost la Anticoruptie.
Flagrantul de la Copsa Mica a fost organizat ieri, iar astazi urmeaza sa fie date publicitatii toate informatiile legate de acest caz. „Ştiu ca exista o reclamatie facuta de un cetatean care acuza un politist de luare de mita. Ştiu ca azi (n.r. ieri) a fost verificata reclamatia, dar rezultatele vor fi comunicate de cei de la Anticoruptie ", spune subcomisarul Lucian Muntean, seful Inspectoratului Judetean de Politie Sibiu. Surse confidentiale sustin ca politistul de la Copsa Mica s-ar fi ajutat ieri, in timpul flagrantului de un coleg de la Politia Comunitara, care a fost trimis sa ia el banii de la sofer si sa ii dea agentului de circulatie. Procurorul Dragomirescu, cel care conduce aceasta cercetare si-a rezervat dreptul de a nu face publice insa informatiile legate despre flagrant, urmand ca acest lucru sa il faca reprezentantii Directiei Generale Aticoruptie. Daniela Tarnu, ofiterul de relatii publice din cadrul DGA Sibiu a declarat ca inca nu are informatii despre acest caz si ca in momentul in care le va avea, le va face publice.
La Copsa Mica, incidentul de acest gen nu este singular. in urma cu cativa ani doi politisti din cadrul Biroului Circulatie al Politiei Copsa Mica erau acuzati de hartuire, proxenetism, primire de foloase necuvenite, abuz in serviciu si atentat la conduita morala a politistului. Chestorul Nicolaie Şuteu, sef al IPJ Sibiu pe atunci i-a mutat disciplinar pe cei doi, din Copsa Mica in Micasasa, respectiv Pauca, pe posturi de ajutor de sef de post.
Anul trecut, conform statisticii IPJ Sibiu au fost trimise in fata Consiliului de Disciplina nu mai putin de 35 cadre, dintre care cinci erau ofiteri si 30, agenti de politie. S-au aplicat 30 sanctiuni, unui numar de 30 politisti, 20 de mustrari scrise, sase sanctiuni de „diminuare a drepturilor salariale cu 5-20% pe o perioada de la una la trei luni", trei sanctiuni de „amanare a promovarii in grade profesionale urmatoare pe o perioada de doi, respectiv trei ani" si o „destituire din politie ". Fata de trei agenti si un ofiter s-a luat masura retragerii salariului de merit ca urmare a sanctiunilor disciplinare aplicate. Alti 182 de politisti au fost atentionati anul trecut, in scris, pentru deficiente constatate in indeplinirea atributiilor de serviciu.
de Gabriela ROMAN


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Anonymous ( 05.03.2009 09:21 )
asa va trebuie h...lor


  

Alte stiri adaugate joi, 17 ianuarie 2008


Poza Zilei Sibiu - Sibiu Cycling Tour 2020

Sibiu Cycling Tour 2020
~ 15 august 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 27 iulie 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 07 2020 07:25 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter