SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGStirbet, intaiul ales. Urmeaza Ariton

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Desi inca nu au inceput alegerile din cadrul organizatiei PD-L Sibiu, rezultatele deja se cunosc. Cornel Stirbet va fi cel mai probabil presedintele organizatiei municipal Sibiu a PD-L, Florin Muntean a fost ales presedinte, duminica, la Medias, fiind si singurul candidat, iar Ion Ariton va fi si el ales peste doua saptamani lider al organizatiei judetene. 

Singura structura care a dat ceva batai de cap la alegeri a fost organizatia municipal, unde Cristian Bicher a trebuit linistit in intentia sa de a candida. " Nu am luat nici pana acum o decizie in a candida sau nu, trebuie sa am niste discutii interne`, spunea vineri Cristian Bicher. In partid insa se stia ca Bicher nu va candida. " Are o mare problema acum cu dosarul in care este implicat prim-procurorul Apostu, dar nu acesta este motivul principal pentru care el nu va candida. I s-a spus ca organizatia il va sustine in aceasta functie pe Cornel Stirbet, pentru ca acesta isi doreste foarte mult aceasta functie. Interesant este ca Stirbet nu isi doreste functia, insa a fost rugat insistent de Ion Ariton sa accepte candidatura. In acest fel, Ion Ariton iese din nou curat. Are un presedinte loial si servil la municipiu, pe Cornel Stirbet, iar lui Bicher ii da senzatia ca l-a vrut, insa nu a putut din cauza insistentelor lui Stirbet`, spune surse din cadrul PD-L. " Legat de dosar nu pot da niciun fel de detalii, dar nu cred ca acest aspect ar fi o problema in a candida sau nu`, a spus Bicher. Cornel Stirbet nu poate fi contactat de catre redactorii saptamanalului Turnul Sfatului, el alegand calea comunicarii prin declaratii politice.

Duminica s-au organizat alegeri la organizatia PD-L Medias, unde a existat un singur candidat: fostul presedinte, Florin Muntean. Un alt potential candidat, primarul Teodor Neamtu spune ca nu a candidat, pur si simplu. " Nu mi-am depus candidature, nu este o functie care sa ma intereseze`, a declarat primarul Mediasului.

Nici la alegerile de la organizatia municipal nu sunt asteptate multe scenario. Exista unul singur: Ariton candideaza de unul singur si este ales.

Presedintii principalelor organizatii sibiene:

PNL 

Judet – Mircea Cazan (a castigat alegerile in fata lui Nicolae Neagu)

Municipiul Sibiu – Virgil Popa (alegerile au fost contestate de liberalul Puiu Fesan si nu exista inca un verdict al Comisiei de Arbitraj a PNL)

Municipiul Medias – George Petrescu

PSD

Judet – Ioan Cindrea (impotriva lui a candidat Cosmin Ionescu)

Municipiul Sibiu – Gheorghe Suditu

Municipiul Medias – Viorel Arcas

FDGR

Judet – Martin Bottesch

Municipiul Sibiu – Hans Klein

Municipiul Medias – nu mai exista
de Alin BRATU


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 25 octombrie 2010


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 26 noiembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter