SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGStirbet stie cine e la Cotroceni

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Deputatul de Sibiu, Cornel Ştirbet, a avut o declaratie politica in Parlamentul Romaniei, in care vorbeste despre "dictatorul " Traian Basescu, despre Putere, Opozitie, dar si despre democratie si lideri despotici cu care, spune Ştirbet, nu poate fi comparat presedintele Romaniei.

Despre cei care se refera la pericolul instaurarii dictaturii in Romania, Ştirbet spune ca "d evine tot mai evident ca oamenii acestia nu stiu despre ce vorbesc " si le reaminteste ce inseamna o dictatura adevarata. "Este cumva in Romania puterea concentrata in mainile unui singur om sau ale unui singur partid? Detine cineva puterea absoluta in Stat? Poate exercita cineva puterea in afara oricarui control al organismelor constituite ale Statului? Are cineva in mana parghiile necesare pentru conducerea despotica, tiranica sau discretionara a poporului roman? Nu exista pe langa Putere si o Opozitie recunoscuta de aceasta, mai viguroasa ori mai firava, dupa cum reuseste sa se infiripe? Nu avem alegeri libere? Nu avem o presa libera, aflata in afara oricarei cenzuri si a oricaror constrangeri? Nu sunt admise mitingurile de protest, masurile si demonstratiile? A fost pedepsit vreodata cineva in ultimii 20 de ani pentru lozincile scandate la vreo demonstratie sau pentru banerele afisate? ", intreaba Cornel Ştirbet.

Deputatul arata cu degetul spre Crin Antonescu, liderul PNL, despre care spune ca " se zvoneste prin targ ca este acuzat de colegii din partid ca a devenit un mic tiran, cu porniri dictatoriale, care si-a inlaturat toti rivalii si toti oponentii din partid si care nu mai admite nicio abatere de la linia politica trasata de el, la comanda adevaratului sef al PNL, mogulul Dinu Patriciu ", a mai spus Ştirbet.

Nici Victor Ponta, presedintele PSD, nu scapa de acuzele lui Cornel Ştirbet. "Daca ne-am referi la Victor Ponta, ar insemna sa vorbim de funie in casa spanzuratului, iar daca l-am lua in seama pe Corneliu Vadim Tudor, ar insemna sa dam ascultare unor ineptii pe care nu le mai ia nimeni in serios de multa vreme ", a mai spus deputatul PD-L.

Cornel Ştirbet si-a incheiat declaratia politica afirmand ca stie cine e la Palatul Cotroceni. "i n Romania a fost instaurat, cu mai bine de doua decenii in urma, un regim democratic, care si-a creat toate institutiile necesare bunei functionari, iar la Cotroceni nu se afla nici Hitler, nici Stalin, nici Mussolini, nici Franco, nici Salazar, nici Saddam Hussein, nici Kim Yong-Il, nici Fidel Castro, nici Dej, nici Ceausescu si nici alti dictatori, ci Traian Basescu, presedintele ales pentru al doilea mandat, prin vointa poporului roman, in urma unor alegeri democratice, libere si corecte ", a aratat deputatul PD-L, Cornel Ştirbet.


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 27 octombrie 2010


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 25 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter