SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGStrada Maramuresului se inchide in week-end

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Strada Maramuresului va fi inchisa traficului sambata si duminica pentru reabilitarea retelei de canalizare, pe strada Vasile Carlova unde vor fi introduse noi tubulaturi din ceramica. Circulatia va fi deviata pe Şoseaua Alba Iulia, strada Ştrandului si pe strazile perpendiculare pe strada Transilvaniei care conduc spre cartierul Ştrand II, a anuntat ieri, in conferinta de presa, primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

Lucrarile vor incepe din aceasta intersectie, caminele de legatura cu reteaua existenta fiind situate pe linia mediana a strazii. intreaga lucrare de inlocuire a retelei de canalizare va fi finalizata in aproximativ doua luni, traficul urmand sa fie inchis pe tronsoane.

DPC va incepe astazi lucrarile de reparatie pe strada Ilie Macelaru, care va fi inchisa pentru doua luni.

Va fi reabilitata reteaua de apa, se vor face reparatii ale carosabilului si trotuarelor si se vor monta noi borduri. Strada are o lungime de 250 de metri, iar costurile acestei lucrari sunt estimate la 700.000 lei.

Circulatia se va desfasura pe strada Zaharia Boiu. Pe tronsonul dintre strada Justitiei si strada Rennes va fi permisa circulatia in ambele sensuri, oprirea pe acest tronson fiind interzisa.

Şi strada Marasti va fi inchisa pentru reparatii. De luni, 25 martie DPC va interveni pe aceasta strada pentru reparatii la carosabil si trotuare in urma introducerii unei noi retele de gaz, urmand sa fie montate si noi borduri.

Circulatia va fi deviata pe strazile Oituz si Marasesti. Strada are o lungime de 200 de metri, costurile lucrarii fiind estimate la 550.000 lei.

in aceasta perioada se fac lucrari de reparatii si pe strada Muncel si urmeaza sa se demareze si lucrarile pe strada Negoveanu.

Sambata, pe strada Ştefan cel Mare se face o traversare in zona sensului giratoriu cu strada Henri Coanda pentru lucrari la reteaua electrica. Lucrarea va fi efectuata sub trafic.

Pe strada Viitorului vor fi efectuate lucrari de remediere. Lucrarile pe strada Viitorului au fost finalizate in luna august 2012, iar in cadrul receptiei acestei strazi s-a constatat necesitatea unor remedieri pe care constructorul trebuie sa le opereze. Lucrarile vor fi efectuate sub trafic.

Şantierele continua si pe Calea Poplacii cu amenajarea iluminatului public, lucrari la retelele de apa si canalizare pe tronsonul dintre strada Avrig si Piata Sadu si lucrari la drum pe o portiune.

Pe Calea Cisnadiei se lucreaza la amenajarea fundatiilor pentru noii stalpi de iluminat, dar si la drum pe tronsonul dintre strada N. Iorga si Gh. Dima.

Gazul lucreaza pe strada Strungului, unde banda de circulatie s-a ingustat, si pe strada Principatele Unite, pe tronsonul dintre strada Otelarilor si strada Henri Coanda. De asemenea, se finalizeaza lucrarile pe strada Mihail Sebastian.

Pe strazile Octavian Goga, Negoveanu, Lebedei si Ecaterina Varga se lucreaza la reteaua de apa si canalizare.
de Sorana Maier


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 22 martie 2013


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 13 iunie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter