SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGStrazi impracticabile in Agnita

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Lucrarile de introducere a canalizarii si de refacere a retelei de apa au fost asteptate de multa vreme de agniteni. Conductele invechite care se sparg mereu precum si lipsa canalizarii si a unei statii de epurare au afectat de multa vreme bugetul agnitenilor. De aceea, lucrarile demarate in anul trecut au readus speranta ca Agnita va intra in randul oraselor secolului XXI.

De la inceputul lucrarilor s-a inteles ca acestea vor crea un anume disconfort, ca sapaturile vor afecta circulatia in oras, dar agnitenilor li s-a promis ca onor constructorii vor avea grija sa diminueze cat mai mult efectele negative ale activitatii lor, ceea ce nu s-a prea intamplat.

In urma lucrarilor au fost afectate cladiri si proprietarii n-au fost despagubiti asa cum era prevazut in protocolul cu Primaria orasului, desi s-a constatat ca stricaciunile au fost cauzate de sapaturile efectuate de executantul lucrarilor. Pagubasii au fost indemnati sa-si faca reparatiile necesare, urmand sa le fie decontate cheltuielile. Au facut reparatiile si acum asteapta in zadar recuperarea banilor cheltuiti.

Nici de lucrarile efectuate agnitenii nu sunt multumiti. Acum cand a inceput dezghetul, unele strazi au devenit impracticabile. Pe strada Livezii nu se mai poate intra decat cu cizme de cauciuc, inclusiv pe fostul trotuar. Pe Eminescu santurile si gropile alterneaza din metru in metru iar pe Aleea Teilor nu se poate intra deloc, intr-un capat fiind aruncat balastru, in celalalt pamant.

Şi pe alte strazi cetatenii reclama mereu la Primarie lucrarile prost facute.

Executantul lucrarilor de canalizare si refacere a retelei de apa este societatea "Hidroconstructia SA" care va incasa banii pentru lucrari, beneficiarul este societatea "Apa Tarnavei Mari" , care va exploata lucrarile receptionate si va incasa bani de la agniteni pentru utilizare. Locuitorii orasului Agnita sunt pagubasii care privesc cu ingrijorare la modul cum se lucreaza, avand banuieli ca problemele lor privind canalizarea si apa , vor continua si dupa ce executantul isi ia banii si pleaca.

Pana una, alta, cei responsabili sunt rugati sa refaca cat mai repede strazile stricate.


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 12 martie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 30 octombrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter