SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGStrazile intra in santier, in maxim doua saptamani

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis le-a cerut constructorilor contractati de municipalitate si societatilor detinatoare de utilitati sa redeschida in maximum doua saptamani santierele incepute pe strazile din Sibiu anul trecut.

"in prima faza vor reincepe lucrarile pe 12 strazi situate in cartierele Hipodrom, Terezian, Lazaret, Turnisor, Trei Stejari si Gusterita. Am rugat constructorii sa redeschida aceste santiere cat mai curand posibil si sa lucreze intr-un ritm sustinut pentru a putea finaliza lucrarile incepute in anii precedenti ", a declarat primarul Iohannis.

Şantierele se vor redeschide pe Siretului, Rusciorului, Dragalina, E.A.Bieltz, Cezar Bolliac, Solidaritatii, H. Heine, Verzariei, Aleea Calaretilor, strada Abrud, se arata intr-un material al Biroului de Presa a Primariei municipiului Sibiu.

Siretului se inchide

Strada Siretului este una din cele mai importante lucrari, unde anul trecut s-a lucrat exclusiv la modernizarea retelelor de utilitati, iar de la 1 martie va incepe sapatura generala pentru reabilitarea structurii carosabile si pietonale. incepand din 1 martie, strada Siretului va fi inchisa complet traficului auto pentru o perioada de 6 luni.

Pe strada Rusciorului societatea care detine reteaua de gaz va face ultimele lucrari de cuplare la conducta noua, sapatura generala este deja realizata, iar constructorul, societatea Geiger, va incepe turnarea straturilor rutiere.

Societatea Comtram va reface stratul de uzura pe strada Cezar Bolliac si pe strazile Solidaritatii si H. Heine. Pe strada Verzariei se vor continua lucrarile la reteaua de apa si canalizare.

Pe strada Dragalina retelele de apa si canalizare sunt finalizate si se va face sapatura generala.

Sapaturi si asfalt

Carosabilul pe strada E.A. Bielz a fost adus la stadiu de binder inainte de intrarea in sezonul rece, iar Comtram va finaliza in aceasta primavara asfaltarea trotuarelor si a parcarilor si turnarea stratului de uzura pe carosabil.

Şi pe Aleea Calaretilor constructorul SCA.MO.TER va relua lucrul, pe cel de-al doilea tronson al strazii situat intre strada Privighetorii si strada Ludos, prin completarea stratului de piatra sparta si balast. Primul tronson al strazii a fost finalizat anul trecut.

De la 1 martie, strada Moldoveanu va fi inchisa traficului in intregime pentru realizarea bransamentelor la canalizare si a sapaturii generale, lucrare ce va dura aproximativ 3 luni. Strada Negoi va putea fi folosita ca ruta alternativa.

Pe strada Hegel au inceput sapaturile generale pentru reabilitarea acesteia.

"O lucrare de mai mica importanta, dar care va afecta traficul in zona se va realiza pe strada Abrud - colt cu Calea Gusteritei. incepand de luni, 1 martie, in aceasta intersectie vor avea loc lucrari de modificare a traselului retelei de canalizare: traficul va fi persmis, insa soferii sunt rugati pe cat posibil sa ocoleasca aceasta zona, iar daca acest lucru nu este posibil, sa dea dovada de prudenta la traversarea ei", se arata in materialul Primariei.

Incep plombarile 

incepand de luni statia de producere a mixturilor asfaltice va fi pusa in functiune, iar sociatatea DPC va incepe sa lucrarile la plombari, pentru a remedia problemele care au aparut in stratul de uzura pe strazile din municipiul Sibiu.

Primele strazi pe care se va interveni sunt: Avrig, Calea Dumbravii, Lunga, Bulevardul Vasile Milea, Semaforului, Turnisorului, Malului, Ştefan cel Mare, Principatele Unite, Macaralei, Ocnei, Raului, Otelarilor, Octavian Goga, Ilie Macelaru, Bulevardul Victoriei, Calea Poplacii, C. Noica, Lomonosov, Strungului, Galdiolelor si Anina.

in plus, echipele SC DPC vor incepe sa refaca carosabilul dupa interventiile la retelele de utilitati.
de Sorana Maier


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 26 februarie 2010


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 24 noiembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter