SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGStrazile Lunga si Hipodromului reintra in santier

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Societatea DPC va relua de luni lucrarile de reparatii pe strada Hipodromului si pe strada Lunga, a anuntat ieri, in conferinta de presa, primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

Pe strada Lunga se va interveni pe tronsonul dintre strazile Popa ┼×apca si infratirii si circulatia va fi deviata pe o singura banda. Pentru a executa reparatiile si pe a doua banda, circulatia va fi ulterior inchisa pe acest tronson, fiind deviata pe strada Campului, infratirii si Reconstructiei. Lucrarile pe acest tronson vor fi finalizate in aproximativ doua saptamani. Lucrarile pe aceasta strada au inceput anul trecut dupa modernizarea retelelor de apa, canalizare si gaz.

Pe strada Hipodromului echipele vor face reparatii pe tronsonul dintre strazile Miraslau si Oituz. DPC va turna si pe acest tronson un nou strat de piatra sparta, un nou strat asfaltic si va monta noi borduri. Lucrarile vor fi finalizate pana la sfarsitul lunii aprilie. ┼×i pe aceasta strada a fost reabilitata reteaua de gaz si au fost montati stalpi de iluminat public, carosabilul si trotuarele fiind afectate de sapaturi.

Pe strada Lebedei incep lucrarile de modernizare a retelei de canalizare de luni, 18 februarie, cand se inchide traficul, accesul fiind permis doar locatarilor. Traficul va fi redeschis la sfarsitul lunii martie, cand se estimeaza ca se vor incheia lucrarile.

┼×i lucrarile la reteaua de gaz pe Aleea Genistilor continua, pe un segment situat intre Aleea Genistilor si strada Luptei, inclusiv iesirea spre strada Nicolae Iorga si vor fi gata in aproximativ 30 de zile. in aceasta perioada traficul este restrictionat.

Continua lucrarile la retelele de apa si canal

Lucrarile pe aproape jumatate dintre strazile incluse in proiectul "Extinderea si reabilitarea retelelor de alimentare cu apa si apa uzata din Municipiul Sibiu si comuna ┼×elimbar ", finantat pe POS Mediu, sunt deja gata sau aproape de finalizare, termenul maxim fiind august 2014.

Lucrarile de modernizare a retelelor de apa sunt realizate in proportie de 50 %, anunta Primaria Sibiu. Din totalul de 43 de strazi incluse in acest proiect, lucrarile sunt gata pe strazile Privighetorii, Agarbiciu, Dobarca, Iazului, Cindrel, Sibiel, ┼×oimului, Aleea ┼×oimului, ┼×ureanu, Calea Poplacii si pe strazile E si F din Viile Sibiului.

Lucrarile sunt in curs pe strada A din Viile Sibiului, pe Iezerului, Poiana, Theodor Mihaly, Rozdesti, Otelarilor si zona de blocuri de pe strada Otelarilor si strada Octavian Goga. Aceste lucrari vor fi finalizate in perioada februarie-aprilie 2013.

in urmatoarea perioada vor intra in lucru inca opt strazi pentru modernizarea retelei de apa: Negoveanu, Muncel, strazile B si D din Viile Sibiului, Oncesti, Aron Pumnul si zona Calea Cisnadiei - Plugarilor.

Modernizarea retelelor de canalizare prin acest proiect vizeaza inlocuirea conductelor pe 44 de strazi din municipiu.

Lucrarile sunt incheiate pe strazile Banciulescu, Mardarescu, Maracineanu, Anatole France, Magheranului, Cuptorului, Fabricii, Ghetariei, ┼×erbota, Lunga, Oslo, Oslo - ┼óiglarilor, ┼óiglarilor, Aleea Buia si Aleea Mihai Viteazu.

Constructorul lucreaza in aceasta perioada la canalizare pe strazile A, E si F din Viile Sibiului, strada Calan, strada Ecaterina Varga si strada Octavian Goga, iar pentru urmatoarele sase luni sunt planificate lucrari de reabilitare si extindere a retelei de canalizare pe strazile Toamnei, Vasile Carlova si Solidaritatii.
de Sorana Maier


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate sambata, 16 februarie 2013


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 24 februarie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter