SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGStrazile Rennes si Zaharia Boiu se inchid pana la jumatatea lui septembrie

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Strazile Rennes si Zaharia Boiu din Sibiu se inchid, de astazi si pana la jumatatea lunii septembrie, deoarece Primaria Sibiu incepe lucrarile de reabilitare in aceasta zona. Marti s-a redeschis strada Justitiei, dupa ce a fost complet refacuta, iar acum santierul s-a mutat pe aceste doua strazi din apropiere.

"Constructorul DPC va reface stratul asfaltic de suprafata, va reabilita trotuarele si va monta noi borduri, in aceasta perioada", se arata intr-un comunicat al Primariei Municipiului Sibiu.

┼×oferii vor trebui sa ocoleasca zona si sa circule pe rutele ocolitoare - strazile Ilie Macelaru - Dr. Stanca - Somesului - ┼×coala de inot si Bulevardul Victoriei - Argesului - Calea Dumbravii sau strada Octavian Goga.Lucrari pe alte strazi┼×antierele sunt aproape de finalizare pe mai multe strazi din oras unde s-a lucrat incepand din primavara.

Trotuarele de pe strada ┼×tefan cel Mare au fost reabilitate in aceasta perioada, s-a lucrat la refacerea asfaltului pe strada Henri Coanda si se lucreaza pe strada Constantin Noica, care va fi gata in jurul datei de 15 august.

Pe str. Lunga s-a turnat asfaltul, s-a lucrat la trotuare, a fost amenajata parcarea verde.

Pe strada Noua, DPC a finalizat lucrarile la pavaj in mare parte, iar lucrarea va fi gata la finalul lunii.

Se lucreaza si la prelungirea Drumului Secundar 7 din Zona Industriala Vest la amplasarea bordurilor si la amenajarea trotuarelor.

Continua si lucrarile pe strada Ţiglari, in zona de blocuri de la capatul acestei strazi. Saptamana trecuta s-a finalizat tronsonul dintre Record si strada Constructorilor prin turnarea stratului de binder, iar lucrarile vor fi finalizate in jurul datei de 15 august.

Pe strada Viitorului se lucreaza la montarea bordurilor si la instalarea gurilor de scurgere, la podul peste Cibin din dreptul strazii Neculce se lucreaza la structurile de rezistenta.

Pe strazile Luarea Bastiliei, Smardan, Anghel Saligny, Sturza, Closca, Calea Turnisorului, Agricultorilor si Cimitirului lucrarile la retelele de apa, canalizare, curent sau gaz sunt in diferite stadii, iar pe unele tronsoane se lucreaza deja la infrastructura drumului.
de Sorana Maier


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 11 august 2011


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 23 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter