SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Sub Podul Garii: "E groapa de gunoi la noi. Si WC public!"

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Mai ca nici nu iti mai vine sa le faci o vizita doamnelor Maria Secasiu si Letitia Buium. si nu pentru ca nu ar fi ospitaliere, ci pentru ca stau intr-o zona care nu pare deloc respectata. Pe Calea Gusteritei, chiar sub podul garii, miroase ingrozitor. Gunoaiele sunt aruncate ca si cum ar fi ascunse de vazul trecatorilor, sub pod. Cele doua femei nu mai suporta traiul si indiferenta pe care - marturisesc ele - le afiseaza autoritatile.

Geamuri inchise mereu

Locuiesc aici de peste 50 de ani, fiind cumnate. Sotii le-au murit, iar acum indura singure, cu ferestrele ferecate, mirosul gunoaielor. "E groapa de gunoi la noi. si WC public. Nu putem tine geamul deschis niciodata. Miroase groaznic", spun cele doua. De asemenea, adauga faptul ca angajatii care ar fi trebuit sa se ocupe cu ingrijirea si curatenia pe Calea Gusteritei se opresc undeva la colt si nu mai ajung sub pod. "E ceva de speriat. Nu mai stim ce sa facem. Nu fac curatenie niciodata. Doar pana la colt. Sub pod niciodata", spun cele doua. De altfel, nicaieri nu exista o pancarta pe care sa scrie ca este interzisa depozitarea gunoaielor, desi asta ar fi trebuit sa fie in regulile de bun simt ale fiecaruia si sa stie ca resturile sunt depozitate in locuri special amenajate, si nu la portile altora.

De cand e podul

Disperate si fiind vorba de casa lor, cele doua au mai pus mana de la mana sa curete in fata curtii lor si sa isi poata primi musafirii cum se cuvine, fara izul sufocant si urat. "Am mai strans noi. Am platit si oameni care sa curete. Dar nu mai putem", adauga femeile. De asemenea, ele spun ca de cele mai multe ori "faptasii" vin seara, cand nu ii vede nimeni. "I-am mai vazut. Dar daca le zicem ceva ne injura si spun ca ne bat", marturisesc cele doua. Spun ca se confrunta cu aceasta problema de cand s-a construit podul si ca au asteptat mereu ca autoritatile sa ia o decizie inteleapta. "Nu mai putem. Eu am 84 de ani, abia ma mai tin pe picioare. Am vrut sa iau sacul asta de iarba, dar e prea greu", povesteste Letitia.

Maria Secasiu si Letitia Buium au gasit si vinovatii. "Aici aduc mizerii cei care nu platesc gunoiul. Ca, din moment ce platesc gunoiul, il scot la poarta si vin sa il ia. Dar asa... daca nu platesc, duc la poarta la altii", conchid interlocutoarele noastre. Aude cineva?.




Masini de cusut



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate marti, 19 august 2014






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 28 martie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter