SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGSustinerea sectorului privat, usurarea absorbtiei fondurilor europene, infrastructura si cultura - prioritatile lui Ioan Tamaian, candidatul USL la Camera Deputatilor, in Colegiul 1

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Sustinerea sectorului privat, prin taxe si impozite progresive raportat la cifra de afaceri, taxe si impozite stimulative pentru tineri, scutiri de taxe sau subventii pentru activitatile de productie, negocierea preturilor pentru energie, sustinerea si incurajarea productiei sunt doar cateva dintre obiectivele pe care Ioan Tamaian, managerul Ion Art Glass, le sustine in cursa sa pentru un loc in Parlamentul Romaniei. Candidat din partea USL, pentru Camera Deputatilor, in Colegiul 1, Ioan Tamaian nu crede doar in sprijinirea sectorului privat si a IMM-urilor aducatoare de bani la bugetul de stat si creatoare de locuri de munca, ci si in usurarea absorbtiei fondurilor europene, prin simplificarea birocratiei in accesarea acestor fonduri si in gasirea de solutii la nivel de garantare din partea statului a valorilor necesare co-finantarii proiectelor pe perioada implementarii. Totodata, Ioan Tamaian mai crede si in impactul pozitiv al proiectelor de investitii in infrastructura Romaniei asupra dezvoltarii economice a tarii. Candidatul la alegerile parlamentare din 9 decembrie este convins ca reteaua de autostrazi va duce la dezvoltarea turismului la nivel international, la diminuarea numarului de accidente, atragerea investitorilor si la deschiderea si dezvoltarea transportului international.

Proiectele culturale se afla si ele pe lista de prioritati a lui Ioan Tamaian, unul dintre obiective fiind refacerea unor monumente istorice, precum Sarmizegetusa, pentru conservarea valorilor nationale care atesta continuitatea poporului roman de peste 2.000 de ani pe aceste meleaguri. Candidatul sibian subliniaza ca "una din marile calitati ale poporului nostru este aceea de a-si pastra in timp limba, teritoriul, traditiile, cultura in conditii vitrege", motiv pentru care sustinerea oamenilor de cultura si dezvoltarea unor proiecte culturale nationale si de interes european, care sa trimita arta romaneasca in lume, sunt de o imperioasa necesitate.Managerul Ion Art GlassIoan Tamaian s-a nascut in Ardeal si dupa ce a absolvit in 1982 Academia de Arte Frumoase din Cluj Napoca a lucrat zece ani la fabrica de sticla din Avrig, unde alaturi de colegii sai ingineri, muncitori si maistri, a tinut sticlaria sibiana la cel mai inalt nivel in lume. Dupa Revolutie si-a construit singur un atelier de sticlarie la Şelimbar, Ion Art Glass, pe care l-a dezvoltat si l-a transformat intr-o fabrica de renume international, vizitat de turisti care vin in Sibiu din intreaga lume. Mai mult, lucrarile sale sunt expuse si vandute in America, Japonia, Canada, China, in Ţarile Arabe, in Rusia si in toata Europa, iar din 2007 a fost ales presedintele Uniunii Artistilor Plastici din Sibiu.

Se simte mandru ca este sibian, fiind casatorit tot cu o sibianca alaturi de care are doi baieti. "Am crezut ca in 1989 odata cu anihiliarea si distrugerea comunismului vom reusi sa reconstruim tara, sa o punem cu demnitate si respect in randul tarilor din Europa Unita, acolo unde ne este locul de drept. Au trecut 23 de ani de cand aceasta minune nu se intampla, ba mai mult, am fost intr-o cadere libera in deznadejde, acolo unde romanii si-au pierdut speranta in viitor. Cred ca este momentul ca in ultimul ceas sa spunem STOP, GATA , AJUNGE, sa trecem la fapte nu la vorbe si promisiuni mincinoase spuse de lideri politici care nu sunt ca noi, nu sunt cu noi, care nu ne iubesc", a spus Ioan Tamaian.


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 21 noiembrie 2012


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 11 iulie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter