SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGTatu, pe podium la Raliul Hunedoarei

Stiri din Sibiu: Adauga un comentariu »

Pentru prima dată în acest sezon al Campionatului National, pilotii sibieni de top au fost feriti de ghinionul abandonurilor. Raliul Hunedoarei, unul dintre cele mai rapide din calendarul României, s-a încheiat fericit însă doar pentru echipajul Jean Tatu-Levente Csegzy, care au prins locul doi la Grupa A.

Raliul Hunedoarei are o miză aparte pentru pilotii sibieni din CRR. Majoritatea dintre ei se declară fani ai circuitului pe asfalt de lângă Deva, care pune la grea încercare calitătile de vitezisti ale tuturor driverilor din tară. Mai mereu între fruntasii probelor speciale si ale clasamentelor finale pe grupe de concurs, sportivii din Sibiu nu au mai repetat în acest weekend evolutiile din cursele precedente. Singurii care s-au ridicat la nivelul maxim de competitivitate în Raliul Hunedoarei editia 2007 au fost Jean Tatu si Levente Csegzy (Renault Clio RS), care au reusit să-si adjudece locul secund la Grupa A, la 20 de secunde în spatele cuplului câstigător Alexandru Mitroi/Valentin Hard. Din păcate, unele mici probleme create pe ultimele speciale ale zilei de sâmbătă au făcut ca cei doi sibieni să obtină doar locul 9 la general, unul destul de multumitor în cele din urmă, date fiind abandonurile nedorite din precedentele raliuri ale anului.

Multumit de puncte
O evolutie apreciabilă a avut si echipajul sibian Cristi Toader/Horatiu Baltador, care a încheiat tot pe locul secund la Grupa H3, a debutantilor, beneficiind si de un punct în clasamentul general, datorită pozitiei a opta în ierarhia de cursă a Grupei H. Acolo unde copilotul sibian Răzvan Hulea, alături de pilotul Dan Luncan, a terminat în fata colegilor săi de mai sus, locul întâi la H3 si al saptelea per total la debutanti. În concursul cel mai urmărit al raliului, cel în limitele Grupei N, un pas înapoi a fost cel al lui Cipi Savu si Serban Tomită (Citroen Saxo VTS), care nu au mai reusit să prindă podiumul la N2, asa cum se întâmplase în precedentele două etape de CN. ,,Nu stiu de ce nu a mai iesit la fel de bine, probabil ne-am dorit prea mult să câstigăm. Am fortat din prima probă a primei zile si asta s-a simtit. În penultima specială a zilei a doua, am ajuns si în sant din cauza nisipului de pe traseu si am întârziat aproape un minut si jumătate. Oricum, sunt multimit că am intrat în puncte si că am obtinut un timp mai bun decât anul trecut" , a declarat Ciprian Savu. Locul 4 realizat la Raliul Hunedoarei le-a mai adus 5 puncte importante în clasamentul general si îi mentine pe cei doi pe podiumul provizoriu al Grupei N2. La N4, poate cei mai ghinionisti din tot campionatul, Sorin Badea si Sorin Itu au reusit în sfârsit să termine o cursă cu noul Evo 9, ocupând în final locul 9 la N4 si o pozitie mai jos la totalul Grupei N. Câstigătorul Raliul Hunedoarei a fost Dani Ungur, care a dominat de la un capăt la altul al etapei, depăsindu-i pe Bogdan Marisca si Dan Gârtofan.

Bogdan BRÂNZĂ


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 24 aprilie 2007


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 31 martie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter