SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGTeatru, muzica, film, tatuaje, carti, moda, timbre si magie - toate Smart in luna iunie

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »

Luna mai a dat startul evenimentelor outdoor ale anului cultural Smart, iar luna iunie aduce o intreaga suita de astfel de evenimente, pietele centrale fiind ocupate pe intreg parcursul lunii, salile expozitionale si de conferinte ale sediului Primariei fiind de asemenea complet rezervate de evenimente, la fel si salile de spectacole.

Deja doua evenimente au avut deja loc Smart Park 2013, un proiect educational pentru copii si Festivalul Huet Urban-Green is Smart care a transformat o piata centrala intr-un spatiu cu o functiune diferita si inedita.

Sibiu Book Festival se desfasoara in perioada 6-9 iunie in Piata Mica iar apoi din 7 iunie, spatiile outdoor din centru si salile de spectacol vor fi ocupate pana in 17 iunie de Festivalul International de Teatru de la Sibiu, ajuns la editia aniversara cu numarul 20. Toate detaliile legate de cele 350 de evenimente ale Festivalului le gasiti pe site-ul https://www.sibfest.ro/.

La trei zile dupa ultimele spectacole ale Festivalului International de Teatru, Piata Mare se umple din nou pentru ca in perioada 19-23 iunie TIFF o va transforma intr-un cinema imens. Proiectii TIFF vor avea loc si la Teatrul Gong, in Centrul Habitus, in Music Pub, in Muzeul In Aer Liber din Dumbrava Sibiului si in Cetatea Cisnadioarei.

in aceeasi perioada - 21-23 iunie are loc Transilvania Tatoo Expo 2013 care va ocupa Piata Unirii, in fata Casei de Cultura a Sindicatelor.

Festivalul Concurs de Interpretare Muzicala destinat artistilor nevazatori "Vasile Snacoveanu "- sectiunea muzica usoara, folk si interpretare muzicala, va avea loc in 22 iunie.

Din 19 iunie incepe evenimentul Concerte Estivale - Zilele Romano-Americane, scenele spectacolelor urmand sa fie Muzeul National Brukenthal, Piata Mare, Sala Thalia si Biserica Evanghelica Sibiu.

Prezentarile de moda revin la Sibiu, de aceasta data in Festivalul Feeric Fashion Days, care va avea loc in perioada 25-30 iunie.

in 26 iunie incepe in sala expo a Primariei Expozitia Filatelica Bilaterala Sibiu-Luxemburg si tot in 26 iunie, in Casa de Cultura a Sindicatelor va avea loc premiera spectacolului "Romeo si Julieta " sustinut de Teatrul de Balet Sibiu.

Apoi in 29 si 30 iunie este weekendul magic la propriu: Sibiu Magic Weekend.

Acestea sunt doar evenimentele care fac parte din agenda culturala, insa calendarul de evenimente culturale al lunii iunie e mult mai amplu, astfel ca Sibiul, in iunie, e pregatit pentru spectacolul artelor.

Baletul merge in Ungaria

Teatrul de Balet Sibiu este apreciat si in Ungaria, iar balerinii sibieni au fost invitati sa participe la singurul festival de opera din aceasta tara, Festivalul de Opera "Bartok Plus" care are loc la jumatatea lunii iunie in orasul Miskolc.

Teatrul de Balet Sibiu va prezenta pe scena spectacolul "Mandarinul Miraculos", acesta aflandu-se in programul primei zile de festival.

"Mandarinul Miraculos" este un spectacol de dans contemporan ce a avut premiera la Teatrul de Balet Sibiu in data de 19 octombrie 2011. Coregrafia este realizata de Oleg Danovski, iar punerea in scena de catre Oleg Danovski Junior, scenografia fiind semnata de Alin Gavrila, iar costumele de Rodica Kabdebo.

Reprezentatia din Ungaria a baletului sibian va avea loc pe scena teatrului de vara a Teatrului National din Miskolc, vineri 14 iunie 2013, de la ora 21, in distributie regasindu-se 19 balerini ai Teatrului de Balet Sibiu. Deplasarea delegatiei sibiene va fi asigurata prin amabilitatea organizatorilor festivalului.

Urmatorul spectacol de balet va fi prezentat la Sibiu la sfarsitul lunii iunie, si va consta in premiera baletului clasic "Romeo si Julieta", in coregrafia lui Pavel Rotaru.
brukenthal piata mare piata mica cetatea piata unirii sala thalia biserica evanghelica concert concerte luxemburg ungaria tiff concurs festivalul international de teatru teatru balet sibiu transilvania sibiul biserica balet centrul teatrul gong dumbrava sibiului festivalului international de teatru muzeul national brukenthal sibiul muzeul in aer liber din dumbrava sibiului dumbrava sibiu rodica festivalul international de teatru de la sibiu casa de cultura teatrului national casa de cultura a sindicatelor muzica www.sibfest.ro ion muzeu lulu dumbrava ans programul muzeul in aer liber vasile ducati biserica evanghelica sibiu prima teatrul de balet sibiu mira outdoor ski evenimente culturale fashion feeric mag festivalul huet urban music feeric fashion days progra art festivalul international de teatru de l casa de cultur time


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 10 iunie 2013


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 18 ianuarie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter