SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING"Teatrul Vostru" - din strada a "ajuns" in cafenele si teatre

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »

Cum si-a inchis "cartea" anul 2013 la Compania "Teatrul Vostru"? Cu succes si dorintele unor evenimente la fel de frumoase si in 2014. Au prezentat povesti in plina strada, in ochii trecatorilor, apoi au mers in cafenele si au bucurat, printre sorbiturile de cafea ale celor prezenti, si sufletele. in final, au ajuns si pe scenele unor renumite teatre din tara si strainatate. "Consideram ca suntem singura asociatie privata de Teatru din Sibiu care joaca in cele mai importante orase din Romania", a spus Alexandru Verzescu, presedintele Companiei "Teatrul Vostru". in 2013, in Sibiu, membrii trupei de teatru au participat la diverse proiecte, printre care se numara Festivalul National Studentesc, organizat de Casa de Cultura a Studentilor, Black Friday, Festivalul International de Teatru, desfasurat de Teatrul National "Radu Stanca", Zilele Culturale ale Judetului Sibiu, un proiect al Consiliului Judetean, cand "Teatrul Vostru" a mers sa incante si copiii din sate, Targul de Craciun din Piata Mare si prima editie a UniverCity Fest, un program propriu.

"Ursul", vedeta lui 2013

Asociatia de teatru a luat fiinta inca din 2005. Şi de atunci, a participat la numeroase evenimente atat nationale, cat si internationale. Astfel, a trecut granitele in Olanda si - mai ales - in Franta, unde - s-ar putea spune - si-a stabilit o a doua scena, caci de multe ori a fost pe teritoriul francez, in diverse orase, cum sunt Rennes ori Besançon. Pentru 2014, membrii colectivului de teatru au planuri la fel de marete. Ei vor sa lege colaborari cu mai multe institutii din Romania, una dintre ele fiind cu Primaria Mangalia, localitate unde vor sa prezinte "Şi fluturii sunt liberi", cel mai nou spectacol al companiei, ce va fi jucat si la Sibiu, in februarie. "Este un spectacol jucat de actori ai companiei noastre si de masteranzi ai Departamentului de Arta Teatrala al ULBS, ce vor pune in scena o poveste, un spectacol sensibil", a adaugat Alexandru Verzescu. Daca ar fi sa faca o analiza a anului trecut, presedintele companiei spune ca cel mai jucat spectacol a fost "Ursul", cu peste o suta de reprezentatii in tara.

UniverCity, de talie internationala

Pentru "Teatrul Vostru", 2014 se anunta plin de manifestari. Cea mai mare realizare a anului trecut a fost organizarea primei editii a UniverCity Fest, un eveniment dedicat indeosebi tinerilor. Organizatorii spun ca cea de-a doua editie a evenimentului va fi mai extinsa, urmarind sa promoveze initiativele tinerilor din Sibiu, dar cu ajutorul institutiilor de la putere. "Speram sa avem si sprijinul financiar al institutiilor sibiene, nu ca anul trecut. Este un proiect important pentru Sibiu, unde tinerii au ceva de spus in comunitate", a mai adaugat Alexandru Verzescu. De asemenea, anul acesta, organizatorii intentioneaza sa invite la festival cel putin cinci mari universitati din lume, din Turcia, Rusia, Croatia, America si Anglia.


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 04 februarie 2014


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 03 august 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter