SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGTeleviziunea se invata pe viu

Stiri din Sibiu: Social Adauga un comentariu »

Profesionalismul nu este predestinat nimanui. Se dobandeste in timp si se contureza cu multa munca si dedicatie. Şcoala de Arte Media isi redeschide portile pentru cei care doresc o cariera in radio si televiziune.
S-a deschis un nou sezon de inscrieri la cursurile scolii United Arts Media School. Agentia Artimpres cu sediul in Bucuresti organizeaza cursuri de initiere in Arta Radioului pentru redactori, reporteri, crainici/prezentatori, DJ, MC, regizori, ingineri sunet, ilustratori muzicali si manageri de productie. in paralel cu acest program se vor desfasura si cursuri pentru incepatori in Arta Televiziunii. O sansa unica pentru tinerii cu inclinatii catre domeniul Media, care nu au apucat inca sa prinda gustul radioului si al televiziunii.
PROIECTUL United Arts a fost conceput in trei trei etape, pentru a le crea pasionatilor de radio si televiziune un mediu dinamic, propice dezvoltarii si perfectionarii profesionale. Cursantii pot opta pentru trei module: initiere, specializare si perfectionare. Programul de debut in arta jurnalismului presupune un numar de 12 cursuri ce au drept scop insusirea notiunilor generale, de baza, precum si evaluarea aptitudinilor cursantilor pentru o anumita profesie. Cei care opteaza pentru modulul de specializare vor avea ocazia sa-si aprofundeze cunostintele din nivelul anterior, odata cu care isi vor exersa aptitudinile prin lucru individual si in echipa.
LA ACEST nivel, cursantul va dispune si de consiliere in alegerea profesiei pentru care dovedeste aptitudini si astfel se va integra mai usor in mediul de lucru. Tinerii intrati deja in bransa jurnalistilor care doresc o perfectionare in timp real vor avea de parcurs 18 cursuri in scopul dezvoltarii competentelor spre maxima performanta in domeniul de specializare ales. Pentru modulele de specializare si perfectionare pot opta si candidatii cu experienta care profeseaza in domeniu. "Cursurile beneficiaza de o platforma practica multimedia, reprezentata de trustul electronic United Arts care include radio, televiziune si publicatii electronice. Astfel, cursantii se vor confrunta cu o audienta globala reala iar performantele le vor fi apreciate si in functie de raspunsul publicului " declara Silvia Rusanu, PR Manager din partea Artimpres Roagency.
CEA DE-A doua serie de inscrieri pentru cursurile de intiere se va desfasura in perioada 11 mai – 27 iulie. Pentru cursurile de specializare doritorii se mai pot inscrie doar pana duminica, 11 mai, la secretariatul Casei de Cultura a Studentilor din Bucuresti prin programare telefonica. Taxa de inscriere este de 960 de lei. Pentru studenti si elevi taxa este de 760 lei. Plata se poate face integral sau in doua transe. Durata unui modul de curs este de trei luni si contine 12  cursuri a cate 4 ore. La inscriere candidatii vor sustine un scurt interviu si vor avea obligatia sa se prezinte cu cartea de identitate, doua fotografii recente, formularul de inscriere si carnetul sau legitimatia de student, daca este cazul. 
de Liana GANEA


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 08 mai 2008


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 03 decembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter