SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGTeodor Dumitru Banciu: "Voi reprezenta mereu cetatenii cinstiti si onesti ai Salistei!"

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Rep: De ce vreti sa continuati la Primaria Saliste?

Teodor Dumitru Banciu: Doresc ca in fiecare localitate si pe toate strazile din Saliste sa introduc retelele de apa, canal si gaz, dupa care sa asfaltez sau sa pavez toate strazile. Sunt lucrari de stricta necesitate in fiecare localitate si cred ca in cele doua mandate, din 2004 pana in 2012 am dovedit ca pot sa fac lucruri importante pentru comunitate. Acestea ar fi principalele obiective, iar in paralel intentionez sa continui toate proiectele de dezvoltare pe care le am deja intocmite cum ar fi: infrastructura (apa, canal, gaz si drumuri pana la proprietate) in cartierul de locuinte unde am repartizat deja 25 de loturi pentru case din cele 79 si unde avem inca solicitari, crearea unui parc industrial la autostrada spre Amnas, alte lucrari pe care le-am pus in programul de candidatura. De altfel, despre toate proiectele derulate sau care vor fi demarate, cetatenii au fost informati prin ziarul local.

Ce aveti sa va reprosati in activitatea de primar?

Cred ca in mandatul 2008-2012 pot sa-mi reprosez faptul ca nu am realizat toate lucrarile de introducere a retelelor de apa, canal si gaz in toate localitatile si reparatia strazilor unde am executat lucrari. Este vorba despre localitatile Sacel, Sibiel si pe strazile din Saliste, dar aceasta se datoreaza faptului ca in acest mandat nu am avut sustinere de la Guvern eu nefacand parte din PDL. Mai mult, cu toate ca am avut prefect din Saliste numit de catre Guvern la propunerea organizatiei PDL Sibiu, nu ne-a ajutat cu nimic desi am solicitat sprijin financiar pentru investitii si chiar pentru fondul de salarii necesar Primariei.

Ce doriti sa faceti in mandatul 2012 - 2016?

Pentru perioada 2012-2016 am redactat impreuna cu echipa de candidati la consiliul local din partea USL (PNL+PC+PSD) un program care a fost trimis in mare parte tuturor cetatenilor din Saliste si satele apartinatoare, program care cuprinde lucrarile ce trebuie continuate si pentru care avem proiectele intocmite. Dupa schimbarea puterii la Bucuresti sunt sigur ca vom avea sustinere financiara din partea Guvernului actual. Eu nemaifiind in opozitie (si mai mult daca vom castiga si la Consiliul Judetean functia de presedinte), orasul Saliste are sansa unei dezvoltari rapide. Totusi, pentru mine cel mai important lucru este sa continui colaborarea cu cetatenii: nu pot uita sprijinul pe care mi l-au acordat in realizarea lucrarilor de modernizare a trotuarelor si mentinerea curateniei in oras si in satele apartinatoare. Am dovedit in opt ani ca pot sa lucrez pentru oamenii corecti, am fost sustinut de echipa din Primarie, de colaboratori din societatile comerciale ale Consiliului Local, de consilierii locali ai PNL, PSD si unul din cei sase ai PDL si, nu in ultimul rand, de majoritatea cetatenilor. Nu am fost si nu voi fi niciodata un primar pentru cercuri de interese, ci voi reprezenta cu cinste si dreptate comunitatea din Saliste si satele apartinatoare.


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 01 iunie 2012


Poza Zilei Sibiu - Sibiu Cycling Tour 2020

Sibiu Cycling Tour 2020
~ 13 august 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 27 iulie 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 07 2020 07:25 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter