SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGToamna santierelor

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Fie ca se toarna asfalt, se lucreaza la borduri, parcari sau trotuare, multe din strazile din Sibiu sunt inca in santier, iar muncitorii profita de zilele fara ploi pentru a se apropia de final. Unele dintre strazi sunt inchise sau traficul este partial restrictionat din cauza lucrarilor, insa primarul Klaus Iohannis spunea ca administratia vrea sa intre cu cat mai putine santiere in iarna.

Siretului, aproape gata

Pe strada Siretului muncitorii lucrau ieri pe tronsonul dintre Calea Dumbravii si Intrarea Siretului si pe o intrare laterala, vizavi de Intrarea Siretului. Este ultima portiune din strada care este inchisa si care trebuie finalizata pentru ca apoi sa fie turnat stratul de uzura pe toata lungimea strazii.

Cel mai probabil joi, muncitorii vor incepe sa toarne stratul de binder, dupa ce aici au fost refacute retelele, au fost montate bordurile, au fost create parcari verzi, au fost marcate spatiile verzi si s-a lucrat la infrastructura drumului.

Pe tronsonul dintre Calea Cisnadiei si Intrarea Siretului lucrarile importante au fost finalizate, circulatia celor care locuiesc in zona este permisa pana la tronsonul in lucru si mai este nevoie doar de stratul asfaltic de uzura.

Lucrarile le fac societatile Energie Termica si Drumuri si Prestari in Constructii, au inceput in 2009, iar valoarea contractului era de 4,4 milioane lei.

Strada Ţiglarilor, inchisa pe o banda

Strada ┼óiglarilor a intrat in reparatii in aceasta vara, pe primul tronson, cel situat intre strada Lunga si calea ferata, unde s-a lucrat la carosabil pe partea din dreapta scuarului, pe directia dinspre strada Lunga spre calea ferata, timp in care pe partea stanga s-a circulat pe dublu sens. 

Dupa ce a aceasta parte a fost finalizata, a fost deschisa traficului, iar ieri, muncitorii lucrau pe partea stanga, la montarea bordurilor. Teoretic, acest santier ar trebui sa fie gata in scurt timp, durata initiala a lucrarilor fiind estimata la aproximativ doua luni.

Ultimul tronson pe Rusciorului

Strada Rusciorului este si ea in reparatii pe tronsonul de la intersectia strazii Lunga cu strada Eschile, unde s-a montat mare parte a bordurilor, au fost ridicate gurile de canal si a fost asternuta piatra sparta.

Primul tronson al acestei strazi a fost complet reabilitat si a fost deschis circulatiei, dupa lucrari care au durat doi ani.

Valoarea contractului pentru ambele tronsoane de strada este de 7.321.279,66 lei, iar lucrarile au inceput in martie anul trecut.

Banda de viraj pe Carlova

Pe strada Vasile Carlova, la intersectia cu Maramuresului, muncitorii de la DPC turnau asfalt pe o noua banda creata pentru virajul la dreapta.

Strada Dragalina este o alta strada pe care s-a lucrat anul acesta, este turnat stratul de binder, un strat de ciment pe trotuare si urmeaza stratul de uzura. Pe Dragalina au fost refacute anul trecut retelele de apa si canalizare, iar anul acesta a fost inlocuita conducta de gaz.
de Sorana Maier


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 05 octombrie 2010


Poza Zilei Sibiu - Sibiu Cycling Tour 2020

Sibiu Cycling Tour 2020
~ 15 august 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 27 iulie 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 07 2020 07:25 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter