SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Trei ore la DNA

Stiri din Sibiu: Sport Adauga un comentariu »

Presedintele Comisiei de Disciplina a FRF, Marin Daniel Cernat, a iesit din sediul DNA Pitesti dupa aproape trei ore de audiere, in calitate de martor, in scandalul de coruptie in fotbal declansat in luna aprilie. "Am fost citat ca martor, am venit pentru ca trebuie sa-mi fac datoria fata de lege. Nu va pot spune ce am discutat cu procurorii pentru ca este un intreg dosar in desfasurare", a declarat Cernat, la iesirea din sediul DNA.

La mana lui Dinamo
Capitanul lui FC Timisoara, Dan Alexa, a declarat, miercuri, ca pentru a mai pastra sanse la titlu echipa sa depinde de rezultatele lui Dinamo si este convins ca formatia pregatita de Mircea Rednic va mai face pasi gresiti pana la finalul campionatului. "Meciul cu Steaua este unul foarte important, putem pierde tot ce am acumulat pana acum. Toate sperantele noastre se leaga insa de partida Urziceni-Dinamo. Trebuie sa se incurce si Dinamo ca sa avem si noi sanse. Suntem la mana lui Dinamo, dar degeaba se incurca ei daca noi nu castigam tot", a spus Alexa.

Sansa vietii
Atacantul Unirii Urziceni, Marius Onofras, a declarat, miercuri, ca mai multor jucatori din lotul pregatit de Dan Petrescu li se vor schimba vietile daca echipa ialomiteana va reusi sa castige titlul in acest sezon. "Suntem pregatiti sa invingem Dinamo. E un moment unic, multora dintre noi li se vor schimba vietile. E greu sa invingem in toate cele trei meciuri ramase, insa ne vom bate pana la final", a spus Onofras.

Fotbalistii si cazinourile
Directorul general adjunct al gruparii Otelul Galati, Catalin Tofan, a declarat ca este nemultumit de atitudinea neprofesionista a unor jucatori, motiv pentru care va propune amendarea acestora. "Jucatorii care vor fi depistati ca nu duc viata sportiva vor fi sanctionati pecuniar. Despre ei aud ca 'rup' cazinourile, suna lumea pe la emisiuni sa ne anunte. Nu cred ca putem sa stam sa-i pazim, dar daca e nevoie sunt dispus sa ne sacrificam", a spus Catalin Tofan.

Cupa Mondiala vine in Romania
Italia va aduce in Romania, la 2 iunie, Cupa Mondiala de fotbal castigata in 2006 in Germania, fiind prima data cand trofeul "pune piciorul in Romania", a anuntat miercuri ambasadorul Italiei la Bucuresti, Mario Cospito. "In semn de mare prietenie si solidaritate cu Romania, cu ocazia zilei nationale a Italiei, la 2 iunie, Cupa Mondiala castigata de nationala italiana la Mondialele din Germania va fi adusa in Romania", a spus ambasadorul Mario Cospito. Trofeul va fi expus la resedinta ambasadorului, FIFA si FIGC (Federatia Italiana de Fotbal - n.r.) permitand in mod exceptional acest lucru, a precizat Cospito. Ambasadorul a atras atentia ca de la instituirea trofeului, in 1932, "este prima data cand aceasta cupa pune piciorul in Romania".
 


Masini de cusut



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate joi, 21 mai 2009






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 29 martie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter