SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGTulcenii vor sa copieze Avrigul

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Recent, la sediul Primariei si Consiliului Local al orasului Macin (judetul Tulcea) s-a desfasurat o intalnire a primarului orasului Avrig, Arnold Gunter Klingeis, cu primarul orasului gazda, Nicolae Topoleanu.

Cea mai mare parte a discutiilor purtate cu aceasta ocazie a avut legatura cu Programul "Energie Locala- Contributia locala pentru combaterea schimbarilor climatice. Model integrat pentru comunitatile eficient energetice.", al orasului Avrig, actuala administratie din Macin fiind interesata de implementarea acestui program, a solutiilor si ideilor propuse de acesta. Primarul Arnold Gunter Klingeis a prezentat detaliat programul "Energie Locala", strategia acestuia, ideile propuse prin acest instrument, modul de implementare si etapele parcurse de orasul Avrig pana in acest moment, precum si principalele planuri pentru viitorul apropiat.

Primarul din Macin a fost incantat de prezentarea facuta si a marturisit ca, in mare parte, ideile si strategiile energetice de viitor ale primarului avrigean coincid cu ale sale. La Macin se intentioneaza inceperea demersurilor necesare pentru intocmirea unei documentatii (studiu de fezabilitate) prin care sa fie definite solutiile tehnice si economice pentru implementarea in zona a Programului "Energie Locala".

Cu acest prilej, cei doi edili au purtat discutii si despre proiectul comun la care cele doua administratii participa si care este finantat din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU).

Discutiile au fost purtate in prezenta mai multor consilieri si reprezentanti ai unor servicii si compartimente din cadrul Primariei orasului Macin.

La finalul discutiilor, primarul Arnold Gunter Klingeis a adresat primarului din orasul Macin invitatia de a vizita Avrigul in toamna acestui an, cu prilejul Festivalului "Toamna baroca la Avrig". Atunci, probabil, se vor discuta si alte detalii ale colaborarii Avrig- Macin si este posibil sa fie semnat un protocol de colaborare intre cele doua parti, forma si continutul acestui document fiind in curs de elaborare.
de Dan Francu


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 02 septembrie 2013


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 02 august 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter