SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGTuluc arunca acuze catre primarie

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Presedintele filialei judetene a Partidului Conservator, Gheorghe Tuluc, acuza primaria municipiului de interese ascunse in ceea ce priveste noul Plan Urbanistic General al orasului si spune ca numarul de angajati din cadrul institutiei este prea mare. 


Principala nemultumire a liderului PC Sibiu, in cea ce priveste noul PUG al orasului, este omiterea statiunii Paltinis care, potrivit acestuia, aduce grave deservicii orasului si judetului. „Paltinisul lipseste din actualul PUG. in 1998, exista un PUG aprobat pentru acesta statiune, in urma caruia a fost introdusa, in zona, canalizarea si a fost construita o statie de epurare. Statiunea a reprezentat o sursa de venit si a contribuit la dezvoltarea turismului local ", a mai spus acesta. in plus, Gheorghe Tuluc spune ca "in ciuda semnalelor lansate de Partidul Conservator Sibiu, primaria nu a schimbat nimic in activitatea si etapele de validare a viitorului Plan Urbanistic si mai mult, Primaria Sibiu se afla in intarziere cu procedurile de avizare a documentatiilor eferente planului".

Presedintele PC Sibiu cere administratiei locale reducerea de posturi din primarie care, porivit acestuia, ar depasi cifra de 700. "Prin infiintarea tuturor formelor de servicii publice bugetare, care nu se autofinanteaza, Primaria Sibiu a ajuns sa aiba sute de angajati care, in foarte multe cazuri, nu se justifica. in aceste conditii, reducerile de personal, dar mai ales a cheltuielilor, in Primaria Sibiu, sunt obligatorii. Primaria Sibiu trebuie sa faca de asemenea curatenie in propriul aparat pentru ca sunt foarte multi angajati care isi folosesc functiile publice pentru a trage beneficii in firmele private pe care le detin", a declarat Gheorghe Tuluc.

Nici proiectul votat de consilierii locali „la comanda unor miliardari ", privind demolarea a trei cladiri de pe strada Andrei Şaguna nu este vazut prea bine de liderul PC Sibiu. "Constat ca nici Primaria Sibiu, nici Consiliul Local Sibiu nu manifesta interes pentru persoanele in varsta, care locuiesc in imobilele care urmeaza sa fie demolate. Aparitia unor astfel de probleme nu intereseaza pe nici unul dintre consilierii care voteaza la comanda unor miliardari, iar acesta este un lucru extrem de grav", a mai declarat presedintele PC Sibiu, Gheorghe Tuluc.
 


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 27 august 2009


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 25 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter