SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING"Turnurile Gemene " 26.000 de metri patrati, exclusiv pentru afaceri

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Dupa 14 luni de la inceputul lu­crarilor, Centrul de Afaceri Sibiu - cunoscut si ca "Turnurile Gemene" - este gata sa isi primeasca Membrii Participanti. Ieri, in prezenta bene­ficiarilor, constructorilor si a repre­zen­tantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta s-a facut receptia finala a lucrarii, urmand ca inaugu­rarea ofi­ciala sa aiba loc la data de 10 august.

26.000 de metri patrati desfasurati, 15 etaje utile, sute de metri patrati pe etaj, parcari subterane, lifturi inte­rioare si exterioare si, nu in ultimul rand, o panorama superba asupra orasului de la peste 55 de metri inaltime - asa ii asteapta "Turnurile" pe cei care vor sa isi desfasoare activitatea in cel mai mare si modern Centru de Afaceri din Regiunea 7 Centru. Impresionant ca arhitectura, Centrul de Afaceri din Sibiu este cea mai inalta cladire din Transilvania si, de departe, cea mai primitoare. Mii de oameni isi vor desfasura activitatea in aceasta cladire care se impune prin frumusete si eleganta.

Investitie de top

Pentru acest Centru de Afaceri a fost nevoie de o finantare totala de 85 de milioane de lei. Din aceasta suma, finantarea nerambursabila este de 46,7 milioane de lei, bani de la Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Constructia Centrului de Afaceri Sibiu este structurata pe doua subsoluri, unde exista 120 de locuri de parcare. Sunt 16 nivele supraterane, unul fiind insa nivel tehnic. Practic, se pot inchiria spatiile disponibile pe 15 nivele. Parterul, nivelul 1 si nivelul 2 formeaza, insa, un bloc comun, iar de la etajul 3 pana la etajul 15, construc­tia se desparte in cele doua "Turnuri Gemene". Intrarea in centru se va face separat in fiecare turn. De asemenea, fiecare va avea propria receptie, unde vor fi intampinati si ghidati vizitatorii, se va prelua corespondenta, se vor oferi informatii si se va gestiona orice solicitare specifica venita de la firmele care functioneaza in Centrul de Afaceri. Circulatia intre cele doua turnuri este asigurata prin pasajele de la parter. De altfel, parterul va cuprinde un show-room cu spatii des­tinate firmelor care ofera servicii pentru membrii Centrului de Afaceri, dar si pentru alte persoane interesate: Copy Center, servicii notariale, distributie de presa sau servicii bancare.

Cum ajungeti pana la etajul 15? Simplu! Sunt 4 lifturi pentru fiecare turn. Daca sunteti vizitator, puteti folosi chiar unul dintre lifturile panoramice (exterioare), dar mai sunt si altele in "miezul turnului" pentru personalul care va lucra aici. Lifturile interioare coboara chiar pana la subsol 2 si in parcare. Fiecare turn este prevazut cu o scara pe nucleu si o scara metalica exterioara ale carei usi de acces pe nivel se deblocheaza doar in caz de incendiu.

Facilitati pentru toata lumea

in Centrul de Afaceri de la Sibiu, angajatii sunt privilegiati. La fel si cei care vin la Sibiu pentru o conferinta. Primul etaj al centrului, despartit in doua aripi va avea, pe de o parte, un spatiu unde angajatii pot lua masa in regim catering, iar de cealalta parte se vor putea relaxa, pentru ca acest spatiu va fi destinat activitatilor de relaxare si infrumusetere corporala. La etajul 2, impartit tot in doua aripi, vor functiona doua sali de conferinta separate printr-un perete amovibil, care, la nevoie, se poate da la o parte si comasa, precum si un foyer. Capacitatea totala maxima a celor doua sali este de 300 de locuri. in cealalta parte a etajului 2 se vor gasi, de asemenea, un foyer, dar si sali de sedinta si spatii de birouri dedicate adminis­tratorului cladirii. 

De la etajul 3 la etajul 15, cele doua turnuri sunt amenajate ca spatii de birouri pentru Membrii Participanti ai Centrului de Afaceri. Peste 35 la suta din spatiul centrului a fost deja inchiriat, iar pentru inca atata exista in acest moment discutii pentru inchiriere. Fiecare nivel are o suprafata desfasurata intre 426 si 513 metri patrati.

Lucrarea a fost executata de CON-A, iar beneficiarul final al cladirii este Transcar International. Inaugurarea oficialla a cladirii va avea loc la data de 10 august.


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 01 iulie 2011


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 15 mai 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter