SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGUn an al premierelor si al turneelor la teatru

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »

La doar cateva zile dupa " Visul unei nopti de vara ", considerata o premiera pentru sectia germana a institutiei, TNRS anunta o noua premiera, de aceasta data pentru sectia romana a teatrului, " Auto-Da-Fe ", de Tennessee Williams. Publicul sibian ar trebui sa se obisnuiasca, pentru ca vor avea parte de multe astfel de surprize pe parcursul acestei stagiuni. Conducerea TNRS anunta nu mai putin de 13 premiere.

Teatrul National " Radu Stanca " din Sibiu pregateste o noua premiera. Este vorba de " Auto-Da-Fe ", de Tennessee Williams, pus in scena de Theodor Cristian Popescu. Conform regizorului piesei, este vorba despre trei piese scurte si brutale care, aparent, nu au nicio legatura una cu alta. " in cele trei piese, care nu dureaza mai mult de o jumatate de ora fiecare, actiunea se desfasoara in locuri diferite, cu personaje diferite si independente una de alta. Structura piesei urmeaza o evolutie mai putin logica si cronologica, fiind mai mult exploziva. Veti gasi oameni disperati care cauta iubirea, dar nu o gasesc si atunci incearca sa compenseze aceasta lipsa ", a explicat Theodor Cristian Popescu. Cele trei piese vor avea registre stilistice diferite. in prima parte a spectacolului, va fi o atmosfera incarcata, in care vor fi evocate stari extreme: criza de nervi, disperarea sau fanatismul. Cea de a doua piesa va muta actiunea pe prispa unui teatru rau famat din New Orleans, iar in ultima piesa se deschide un univers aproape suprarealist.
Spectacolul va avea loc vineri, 23 ianuarie si sambata, 24 ianuarie, pe scena Teatrului National " Radu Stanca ", de la ora 19. Din distributie fac parte Dana Talos, Catalin Patru, Adrian Matioc, Vlad Robas, Anca Pitaru, Mihai Alexandru, Simina Contras, Viorel Rata, Dana Maria Lazarescu, Catalin Grigoras, Ofelia Popii si Florin Cosulet.

Pretul unui bilet este de 5, respectiv 10 lei.
13 premiere in 2009
Tot in aceasta luna, teatrul sibian a prezentat publicului " Visul unei nopti de vara ", o premiera, de aceasta data, pentru sectia germana a institutiei. Conform directorului Teatrului National " Radu Stanca ", Constantin Chiriac, lunile viitoare aduc alte 13 premiere. in luna martie sunt programate spectacolele " Suflete la pret redus " si " Suferintele domnului Mockinpott ". Alte titluri sunt " Jurnal de pe frontul de acasa ", in regia lui Andrei Codrescu, " Metamorfoze ", realizat in colaborare ce Festivalul de la Merida si Napoli, " Breaking the waves ", pus in scena de Radu Alexandru Nica.

Turnee in toata lumea
Programul actorilor sibieni se anunta extrem de incarcat in acest an. Din spusele lui Constantin Chiriac, trupa de actori a teatrului National " Radu Stanca " va pleca in turnee in toata lumea. Actorii sibieni vor fi prezenti in Budapesta, cu piesa " LULU ", la Festivalul de Primavara din Ungaria, in Turcia cu " Godot " si " Pantagruel ", in Napoli cu " Electra ", la Merida cu " Metamorfoze ", Edinburgh cu " Faust ", in Japonia cu " Godot " si Dublin cu " Viata cu un idiot ". Vor fi prezenti, de asemenea, in Tel Aviv, pentru a prezenta " Electra ", la Tibilisi pentru a une in scena spectacolul " Vremea dragostei, vremea mortii ", la Luxemburg pentru a prezenta " LULU " si la Helsinki pentru " Viata cu un idiot ".


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
dan ( 28.02.2009 10:26 )
Jurnal pe frontul de acasa si Suflete la pret redus - abia astept, Costica.


  

Alte stiri adaugate marti, 20 ianuarie 2009


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 20 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter