SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGUn conflict intre pamanteni si extraterestri

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Exemple din istoria mai apropiata de noi a cinematografului american ne-au demonstrat ca niste filme cu mare succes la public si-au prelungit existenta in memoria spectatorilor (tineri si foarte tineri, mai ales), sub forma unor jocuri video generate de ele. Exista insa si situatia inversa, cand un joc pe calculator, foarte popular la un moment dat, sa contina, ca subiect sau ca personaje, elementul inspirator al unei productii cinematografice spectaculoase si aducatoare de profituri. Este si cazul filmului care se afla, in perioada 4-10 mai, in programul cinematografului ARTA: Battleship.

Studiorile Universal au investit impresionanta suma de 200 de milioane de dolari in producerea acestui film superspectaculos inspirat de un joc clasic de razboi, un film care aduce pe ecrane, la acest inceput de primavara, imagini ale unei ample batalii pe care fortele militare ale planetei noastre o poarta, pentru supravietuirea ei, impotriva unor invadatori extraterestri veniti pe Pamant in cautarea necesarelor surse de energie.

Pornind de la scenariul pus la dispozitie, regizorul Peter Berg a realizat un mix de elemente care vor aduce aminte spectatorilor de "Ziua Independentei", de "Transformers" si de "Abisul", intreaga poveste beneficiind de efectele speciale de ultima generatie folosite pentru a evidentia realitatea apocaliptica a infruntarii dintre pamanteni si invadatori. El a beneficiat de sprijin din partea autoritatilor militare americane, iar o serie de ofiteri ai fortelor navale au oferit consultanta de specialitate si indrumari echipei filmului si grupului de interpreti. Rolul principal al ofiterului de marina Alex Hopper a fost incredintat unui tanar actor de origine canadiana, Taylor Kitsch, aflat in ascensiune, considerat de mare perspectiva. Distributia cuprinde nume precum Liam Neeson, Rihanna (la debut in cinema), Alexander Skarsgard, Brooklyn Decker, Tadanobu Asano s.a.


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 04 mai 2012

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 07 iulie 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 07:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 07 07 2019 11:12 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter