SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGUn tronson din B-dul Milea, strazile Oituz si Timotei Popovici intra in santier

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

"Odata cu incalzirea vremii, am aprobat deschiderea unor noi santiere. Primele au inceput si urmeaza, saptamana viitoare, sa demaram lucrarile la inca trei strazi, este vorba despre Bulevardul Milea, intre Dumbravii si Oituz, strada Oituz, intre Hipodromului si sensul giratoriu, si strada Timotei Popovici", a spus ieri, in conferinta de presa, primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

Inlocuirea bordurilor, repararea trotuarelor si turnarea unui strat de asfalt pe tronsonul din Bulevardul Vasile Milea se vor face sub trafic, alternativ, pe cate o banda. In dreptul statiilor de transport public de pe acest tronson se vor crea alveole, pentru a elibera astfel banda de circulatie, iar durata lucrarilor este estimata la dou[ luni.

Tot de luni, pe strada Oituz, pe tronsonul dintre strada Hipodromului si strada Marasesti incep lucrarile la schimbarea bordurilor, repararea trotuarelor si a carosabilului. Lucrarile se vor face tot alternativ, pe cate un sens de mers, care va fi inchis, iar circulatia se va desfasura in dublu sens pe partea ramasa libera. Durata acestor lucrari va fi tot de dou[ luni.

Pe Timotei Popovici se vor face reparatii la pavaj si trotuare. Strada va fi impartita in doua tronsoane: primul - de la strada Papiu Ilarian la strada Arhivelor, si al doilea - de la strada Arhivelor pana la strada Gheorghe Lazar. Tronsoanele vor fi inchise complet traficului, pe rand, iar lucrarile vor fi executate in aproximativ trei luni.

Semnalizarea rutiera le va indica soferilor rutele ocolitoare.Sensuri unice in zonaPrimaria Sibiu a lansat pentru consultare publica un nou plan de sensuri unice in zona Bulevardul Vasile Milea - str[zile Nicolae Iorga - Oituz, care va ramane la dispozitia sibienilor timp de o luna pentru propuneri, dupa care va putea fi pus in practica.

Prin acest nou plan se instituie sensuri unice si pe o serie de strazi din perimetrul strazilor Oituz - Nicolae Iorga. Strada Miraslau va fi cu sens unic spre Bulevardul Milea, cu posibilitatea de a vira la stanga sau la dreapta in bulevard, pe strada Andrei Muresanu se va circula dinspre Bulevardul Vasile Milea spre strada Hipodromului. Celor care circula pe Bulevardul Vasile Milea spre Piata Unirii le va fi permis virajul spre stanga catre strada Andrei Muresanu.

Pe strada Cernei, pe portiunea dintre str[zile Porumbacului si Nicolae Iorga se va institui sens unic pe aceasta directie.

Strada Dorului va fi cu sens unic dinspre strada Hipodromului spre Aleea Buia, iar Aleea Buia va fi cu sens unic dinspre Piata Aurel Vlaicu spre strada Dorului.

Celelalte strazi situate in zona strazii Hipodromului - Bulevardul Vasile Milea raman cu dublu sens, cu obligativitatea de a vira doar la dreapta in Bulevardul Vasile Milea.
de Sorana Maier


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 02 martie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 24 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter