SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGUnde poti sa ti-o furi in Sibiu

Stiri din Sibiu: Social Adauga un comentariu »

Pe Bulevardul Corneliu Coposu, strada Gheorghe Lazar si la Piata Cibin risti sa dai de huligani, in Piata Cluj si tot la Piata Cibin ai sanse mari sa ramai fara portofel, iar in zona scolii numarul 13 de pe strada Lunga s-ar putea sa ti se ceara taxa de protectie. Asa rezulta, din punct de vedere statistic, din raportul Politiei Comunitare pe anul 2009.
Anul trecut politistii comunitari din Sibiu au prins in flagrant si au predat Politiei 89 de persoane acuzate de tentativa de furt si furt. In cazul lor nu poate fi vorba despre o anumita strada sau zona din oras, pentru ca furturi se intampla in tot orasul. Interesant este cand vine vorba despre alte contraventii. Anul trecut 20 persoane vinovate de distrugere de bunuri au fost prinse in zonele str. Ludos, B-dul Corneliu Coposu, str. Ghe. Lazar, Piata Cibin, Piata Cluj, str. Filarmonicii, B-dul Victoriei. Alte 11 persoane vinovate de talharie au fost depistate in zonele Piata Cibin si Piata Cluj. `Prin utilizarea mai eficienta, atat a resurselor umane cat si a celor materiale, Politia Comunitara a reusit sa acopere intreg Municipiul Sibiu in actiunile sale de asigurare a ordinii si linistii publice si de aplicare a prevederilor Consiliului Local. Acest fapt este demonstrat prin cresterea numarului de sanctiuni contraventionale fata de anul 2008, cu aproximativ 5000, si prin repartizarea echilibrata a acestora daca luam in considerare criteriul densitatii georgafice`, spune Gheorghe Aldea, directorul executiv al Serviciului Public de Politie Comunitara Sibiu.

Batai si scandaluri sunt de evitat la Piata Cibin, pe Stefan cel Mare si pe strada Malului. 10 persoane vinovate de lovire si vatamare corporala au fost prinse anul trecut in acest zome. Cand vine vorba despre taxa de protectie in Sibiu apare o mica surpriza. Conform datelor statistice mentionate in Raportul de activitate pe anul 2009 patru persoane vinovate de santaj (taxa de protectie) au fost prinse in incinta Scolii Generale nr.

13 de pe strada Lunga si in incinta Liceului Brukenthal.

Toate cele prezentate mai sus palesc in fata celei mai des intalnite contraventii in municipiul Sibiu: parcarea neregulamentara. Un numar de 14.374 sanctiuni contraventionale (cu 48% mai multe decat in 2008 ) in valoare totala de 1.421.440 lei au fost aplicate anul trecut. Din totalul de 14.374, nu mai putin de 4.582 sunt avertismente, acestea in majoritatea lor fiind adresate persoanelor care au parcat neregulamentar in Municipiul Sibiu.

Conducerea Politiei Comunitare spune ca Centrul Istoric este Mecca parcarilor neregulamentare. `Cele mai des intalnite sanctiuni contraventionale sunt date pentru accesul, stationarea si circulatia autovehiculelor pe trotuare si zone verzi, aproximativ 6000. Principalele zone unde au fost depistati contavenientii sunt: B-dul Victoriei, Piata Unirii, Piata Aurel Vlaicu si strazile Xenopol, Tribunei, Filarmonicii, Mitropoliei, General Magheru, Cetatii, Nicolae Balcescu, Avram Iancu, Arhivelor, Bastionului, Rahovei, Mihai Viteazu, Corneliu Coposu, Rusciorului, Semaforului, Stefan cel Mare, Gheorghe Lazar, Ioan Ratiu, George Cosbuc. Alte sanctiuni date, insa nu atat de numeroase au fost pentru: consumul de alcool in locuri publice, amenintari, acte, fapte, gesturi obscene, tulburarea linistii si ordinii publice cu preponderenta in zonele: Piata 1 Decembrie, B-dul Victoriei, Piata Mare, Piata Mica si strazile N.Balcescu, Justitiei, C.Coposu, Semaforului, si pentru provocarea ori participarea efectiva la scandal in locuri publice in special in zonele: Piata Mare, Piata Mica, Piata Cibin, strazile Nicolae Balcescu, Mitropoliei`, a mai declarat Gheorghe Aldea." Au fost avertizate peste 4.000 de persoane cu privire la faptul ca parcarea pe trotuar este interzisa in municipiul Sibiu, acestea fiind majoritar, la prima abatere de acest gen`, Gheorghe Aldea, director Politia Comunitara Sibiu.


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 22 martie 2010


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 01 octombrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter