SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGUniunea care scartaie

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Uniunea Social Liberala da deja primele semene de oboseala, desi nu are decat cateva zile de existenta. La Agnita, social-liberalii organizeaza actiuni de strada impotriva deciziei Guvernului Boc de a desiinta spitalul si tribunalul, fara a-i coopta in actiune si pe colegii din Uniune. De celalalta parte, liberalii au pregatit o consultare la Consiliul Judetean pe aceeasi tema, la care au participat parlamentari PD-L si reprezentanti ai autoritatilor. Fara picior de democrat-liberal. Exemplele din Sibiu se continua si in alte judete. La Botosani, liderul organizatiei judetene a PNL a anuntat nu va face aliante electorale nici cu PSD, nici cu Partidul Conservator. "Eu, in calitate de presedinte, am un obiectiv foarte important, un program foarte incarcat, iar obiectivul meu este sa castig alegerile in judetul Botosani, si cand vorbesc de alegeri inseamna ca din 78 de primarii trebuie sa castig 40. Avand acest obiectiv, vreau sa merg singur in alegeri, nici cu PSD, nici cu PC, nici cu nimeni", a afirmat liderul PNL Botsani, Florin Turcanu. 

Uniunea nu este vazuta cu multe sanse de reusita nici de primarul ibiului, Klaus Johannis. Acesta sustine ca in opinia sa Uniunea va functiona la alegerile lcale si parlamentare, dar nu ii vede un viitor pe termen lung. Totusi, Johannis crede ca pe termen scurt, Uniunea are mai multe avantaje in fata puterii. "Este un demers care incheie logic o apropiere intre partidele din opozitie si este o masura care, pe termen scurt si mediu, va adduce opozitia intr-o situatie mai buna decat cu doua-trei partide care merg fiecare pe treaba lor", a declarat Johannis. Intrebat ce crede ca se va intampla pe termen lung cu aceasta alianta, Johannis a spus ca "nu va functiona pentru foarte mult timp". "Aceasta alianta nu are fundament doctrinar si nici nu poate sa aiba. Nu cred ca este o structura care va functiona pentru foarte mult timp. Este o alianta de conjunctura si cred ca va functiona in acest sens cum a fost gandita. Scopul este de a castiga alegerile parlamentare ceea ce, probabil, se va si intampla", a afirmat Johannis. Johannis a spus ca, in opinia sa, "pentru pozitiile importante" PSD si PNL vor "merge impreuna" si la alegerile locale, chiar daca "va dura putin pana isi armonizeaza punctele de vedere". In plus, Iohannis a afirmat ca nu crede ca grupul parlamentar al minoritatilor va inceta sa sustina, in ansamblu, puterea, acum ca s-a creat USL. "Crearea unei noi aliante nu cred ca va modifica lucrurile. Nu cred ca vor exista modificari semnificative in modul de votare si de sustinere a unei formatiuni sau a alteia in Parlament", a spus Johannis.

Pe termen scurt, in cadrul Uniunii Social-Liberale structurile locale trebuie sa-si formeze echipele de negciere care vr stabili pentru fiecare caz in parte candidatii pentru alegerile locale si parlamentare.
de Alin BRATU


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 14 februarie 2011


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 02 octombrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter