SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGUSL si-a anuntat candidatul la Primaria Sibiu

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Dragos Floarea este candidatul USL la alegerile din iunie pentru Primaria Municipiului Sibiu. Deputatul Mircea Cazan, presedintele PNL Sibiu, si deputatul Ioan Cindrea, presedintele PSD Sibiu, l-au prezentat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, pe candidatul Uniunii Social Liberale, care va intra in cursa electorala pentru scaunul de primar. Dragos Floarea, in varsta de 35 de ani vine din PC si este o figura noua pe scena politica sibiana, pentru ca s-a inscris in partid in ianuarie 2012, dupa cum insusi a declarat.

"Ma interesa USL pe plan local (...) Va fi tot timpul un plural si ma refer la PC, PSD si PNL. Vrem sa mergem impreuna indiferent de pozitia pe care o voi ocupa", a spus Dragos Floarea, care pana in prezent a ocupat mai multe functii de manager in industria vanzarilor de masini si care de doi ani detine o echipa de baschet pentru copii.

Tineretea - un atu

Deputatul Mircea Cazan a tinut sa precizeze ca PNL Sibiu va respecta protocolul incheiat la nivel national in cadrul USL, contracandidatul lui Klaus Iohannis, Dragos Floarea, urmand sa se bucure de tot sprijinul liberalilor. "Cred ca USL Sibiu va face o figura foarte buna la nivelul judetului si municipiului", a spus Mircea Cazan. La randul sau, presedintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea, si-a exprimat increderea in sansele candidatului USL de a obtine scaunul de primar al Sibiului, subliniind ca se mizeaza pe faptul ca tineretea lui Dragos Floarea va reusi sa atraga voturile tinerilor sibieni si mai ales ale alegatorilor care pana acum nu s-au prezentat la urne. "Consideram ca are sanse reale (n.r. sa castige) Incercam sa-i asiguram un lot de consilieri la media sa de varsta, adica 35 de ani", a spus Ioan Cindrea, subliniind ca Dragos Floarea a fost ales dintr-o lista de sase posibili candidati USL si ca "sta foarte bine in sondaje".

Campanie electorala cu bani din cotizatii

Liderul PSD Sibiu a mai precizat ca USL va avea cate un candidat la alegerile locale din iunie, la nivelul intregului judet. Ioan Cindrea a spus ca in saptamanile care vor urma va fi definitivata lista celor care vor reprezenta, in fiecare localitate din judet, Uniunea Social Liberala la alegerile din vara, candidatul din partea USL urmand sa fie stabilit dupa urmatoarea formula: in cazul in care partidele care formeaza USL au deja un reprezentant in functia de primar, acesta va fi reprezentantul Uniunii la alegerile din acest an, aceeasi conditie urmand sa fie aplicata in cazul in care USL are un reprezentant in functia de viceprimar. Totodata, in localitatile in care USL nu are niciun reprezentant in functia de primar sau viceprimar, va intra in cursa electorala candidatul care este cel mai bine pozitionat in sondaje. Ioan Cindrea a mai spus ca la nivelul municipiului si judetului, campania electorala a USL va fi platita cu banii din cotizatiile membrilor celor trei partide si a reconfimat faptul ca el va fi candidatul USL la presedintia Consiliului Judetean Sibiu.

In ceea ce-l priveste pe Dragos Floarea, acesta are 35 de ani si este casatorit. A absolvit in 1995 Colegiul Tehnic Energetic Sibiu si in 2002 Facultatea de Management in Educatie Fizica si Sport a ULBS, specializarea Baschet. A lucrat mai multi ani in domeniul vanzarilor de masini si este pasionat de baschet.


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 08 martie 2012


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 04 iulie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter