SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



USL Sibiu si-a lansat oficial candidatii la parlamentare

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Noua candidati sustinuti de Uniunea Social Liberala se vor bate in colegiile judetului Sibiu pentru un loc in Parlamentul Romaniei. Cei noua oameni politici se vor alinia la startul campaniei electorale care incepe luna viitoare, in perspectiva parlamentarelor din 9 decembrie. Trei candidati pentru Senat si sase pentru Camera Deputatilor reprezinta oferta electorala a USL Sibiu, oferta facuta publica sambata.

"Avem o echipa redutabila la nivelul judetului Sibiu, oameni cu care suntem convinsi ca vom obtine cele mai bune rezultate. Cu siguranta ca scorul politic care este in jur de 44, 45, 46 la suta, in functie de colegiu, prin valoarea candidatilor, poate sa treaca peste 50 la suta", a spus Ioan Cindrea, liderul PSD Sibiu.

Trei pentru Senat

Liberalul Nicolae Neagu, fost senator in legislatura 2004-2008, spera sa obtina un scaun in Senat si la alegerile din aceasta iarna, el intrand in cursa electorala in Colegiul 3. "Sunt convins ca oferta noastra electorala va fi foarte bine primita. Am convingerea ca USL-ul are capacitatea de a indrepta lucrurile", a spus Nicolae Neagu. Cel de-al doilea candidat pentru Senat, de data aceasta in Colegiul 1, este Sorin Iliesiu. Cunoscut regizor de film documentar, Sorin Iliesiu si-a pus semnatura pe mai multe productii, intre care "Apocalipsa dupa Cioran" sau "Regina Maria - ultima romantica, prima femeie moderna" si, desi s-a nascut la Baia Mare, se declara foarte legat de Sibiu. "imi propun, daca voi deveni parlamentar, sa fac legi cat mai bune si sa sustin un guvern benefic Romaniei", a spus Sorin Iliesiu.

Tot pe lista candidatilor pentru Senat din partea USL Sibiu s-a inscris si actualul senator Viorel Arcas (PSD). El va intra in cursa electorala in Colegiul 2, cel care l-a consacrat si in care a obtinut pana acum doua mandate. "Fac parte dintr-o echipa foarte buna. Noi suntem pregatiti sa facem tot ce trebuie facut pentru a avea un rezultat cat mai bun.", a precizat Viorel Arcas.

Șase pentru Camera Deputatilor

Alegerile parlamentare din 9 decembrie vor aduce in fata electoratului sibian sase nume, din partea USL Sibiu. Unul dintre acestea este cunoscutul artist plastic, Ion Tamaian, care va candida pentru un scaun de deputat in Colegiul 1. "Se cere o schimbare la nivel de tara. Dorim ca totul sa revina la normal", a spus Ion Tamaian, exprimandu-si convingerea ca USL va reusi sa obtina mai mult de 50 la suta la aceste alegeri.

Actual deputat, liderul PNL, Mircea Cazan va intra si la aceste alegeri in cursa pentru Camera Deputatilor. Copresedintele USL Sibiu va candida in Colegiul 6 si nu concepe sa nu obtina un nou mandat. "Nu se pune problema sa nu inving, dar sper sa castig cu 60 la suta", a spus el.

Electoratul Colegiului 2 il va regasi pe listele pentru Camera Deputatilor si pe Florin Orlatan, care pledeaza pentru un mediu de afaceri curat. "Vom sustine un Guvern care incearca sa creeze un mediu de afaceri mai curat si care sprijina agricultura", a spus Florin Orlatan, dupa care i-a dat cuvantul deputatului Gheorghe Roman. "Consider ca am dus la bun sfarsit anumite proiecte ale zonei", a declarat politicianul, care spera sa obtina un nou mandat de deputat in Colegiul 3.

Un scaun de deputat isi doreste si Ioan Axente, fostul director de la OPC Sibiu. El se va lupta pentru votul electoratului din Colegiul 4, cel in care a candidat la alegerile trecute actualul presedinte al Consiliului Judetean Sibiu, Ioan Cindrea. "Am o sarcina grea si nu doresc sa-l fac de rusine pe presedintele Consiliului Judetean.", a spus Ioan Axente.

Ultimul dintre cei sase candidati ai USL pentru un loc in Camera Deputatilor este actualul viceprimar al orasului Avrig, Gheorghe Fraticiu, care se bazeaza la aceste alegeri pe experienta sa in administratia locala. "Voi fi si un reprezentant al profesorilor. Sper sa obtin un procent cat mai mare", a precizat social democratul.

Obtinerea unui procent cat mai bun la parlamentarele din iarna este tinta tuturor candidatilor USL din colegiile Sibiului, dupa cum a precizat Ioan Cindrea. "Batalia pentru Sibiu e declarata Trebuie sa ducem scorul la 50 plus 1."


Masini de cusut



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate luni, 29 octombrie 2012






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 29 martie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter